in ,

The Batman’in Beklenen Aksiyon Dolu İkinci Fragmanı Yayınlandı

The Batman filminden ikinci fragman paylaşıldı. Robert Pattinson’lu beklenen Kara Şövalye macerasına yeni bakış DC FanDome etkinliğinde geldi.

the batman incelemesi
- Reklam -
- Reklam -

The Batman filminden ikinci fragman paylaşıldı. Heyecanla beklenen ve başrolünde Robert Pattinson’un yer aldığı yapıma yeni bakış DC FanDome etkinliğinde geldi.

Bruce Wayne’in gençliği ve Batman olmaya başladığı ilk yılları anlatacak olan film, her geçen gün beyaz perdeye gelmeye daha da yaklaşıyor. İlk haberini 2018 yıllarında almaya başladığımız ve 2019 yılının mayıs ayında Robert Pattinson’un Batman’i oynayacağı açıklandıktan sonra çalışmalar hız kesmeden başladı. Ancak ne yazık ki salgın nedeniyle planlamalarda gecikmeler yaşandı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri ertelenen ve çıkış tarihi değişen yapımla ilgili şimdiye dek sadece bir fragman paylaşılmıştı. Geçen yıl düzenlenen DC FanDome etkinliğinde, henüz film çekimleri bitmeden hazırlanan fragman bile birçok hayranın heyecanlanmasına yol açtı. Ancak şimdi, çekimleri çoktan tamamlanmış olan yapıma daha detaylı ve aksiyon dolu bir fragman geldi.

- Reklam -

Hemen aşağıdan 2021 DC FanDome etkinliğinde yayınlanan fragmanına Türkçe altyazılı olarak ulaşabilirsiniz.

The Batman Fragman | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Konusu hâlâ gizli olan yapımla ilgili yeni fragmanla birlikte daha çok şey öğrenmiş olduk. İlk fragmana nazaran çok daha fazla materyal içeren yeni videoda, özellikle filmin ana kötü karakteri olacak Colin Farrell’lı Oswald Cobblepot, namı diğer Penguin karakterine daha fazla bakış atma fırsatına erişiyoruz. Batman’in Catwoman’la olan ilişkisini de daha net şekilde gösteren yeni fragman, bir yandan Robert Pattinson’ın Batman’ini ve Bruce Wayne’ini daha yakından tanıma fırsatı elde ediyoruz.

- Reklam -

Robert Pattinson’ın başrolünde yer aldığı filmde Selina Kyle / Catwoman rolünde Zoë Kravitz, Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, Komiser Gordon rolünde Jeffrey Wright, Carmine Falcone rolünde John Turturro, Oswald Cobblepot / Penguin rolünde Colin Farrell, ve Edward Nashton / The Riddler rolünde Paul Dano gibi isimler yer alacak.

Cloverfield ve Dawn of the Planet of the Apes’ten tanıdığımız Matt Reeves’ın yönetmenliğini üstlendiği The Batman, 4 Mart 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak. Film yayınlandıktan 45 gün sonra HBO Max’e gelecek. Dijital yayın platformunun gelecek yıl içerisinde Türkiye’ye geleceğini de hatırlatmış olalım.

The Batman’in yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Film çok güzel olacak gibi.

  2. Avatar for driveinthenails driveinthenails dedi ki:

    Sinematografi, o, şu, bu, işlerinden anlamam ama sağlam bir trailer olmuş kendi adıma. Umarım film dandik olmaz.

  3. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Robert Pattison salak rollerle tanındı ama çok büyük oyuncu olacak.

  4. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Ben kendisini High Life filminde gördükten sonra aynı fikre vardım. Ondan sonra zaten projeden projeye koştu, tam isabetli oldu herhalde o filmle ilgili birçok kişiyle beraber yaptığımız yorumlar. The Lighthouse, Tenet, Batman gibi filmlerde rol aldı. Daha da çok görürüz gibi. Gerçekten çok iyi oyuncuymuş da Alacakaranlık serisi üstüne gölge düşürmüş. Aralarda oynadığı filmlerine de bakıyorum o zamanlardan bile belliymiş aslında biz sadece Alacakaranlık ile tanıyormuşuz.

  5. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Aşağılamak haddimize değil ama Alacakaranlık filmleri kitapları bana hitap etmeyen işler.
    Ben Lighthouse ve Tenet’te seyrettim kendisini.
    Lighthouse’da William Defoe gibi bir üstadın karşısında hiç sırıtmadı. Aksine Defoe’nın oyunculuğuna takır takır yanıt verdi.
    Tenet denilen bana göre en kötü Nolan yapımı olan filmde tek sırıtmayan nokta kendisiydi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

The Flash ezra miller dc evreninden kovulabilir

The Flash Filminden İlk Fragman: Michael Keaton’lı Batman Dönüyor

Peacemaker Fragmanı

Peacemaker Fragmanı: The Suicide Squad’ın Kötü Adamı Kahramana Dönüşüyor