in

The Batman Filminin Kadrosuna John Turturro Dahil Oldu

The Batman filminde bir başka önemli rol daha açıklandı. Carmine Falcone karakteri, usta oyuncu John Turturro tarafından canlandırılacak.

John Turturro the batman
- Reklam -
- Reklam -

Matt Reeves’in yönetmenliği üstlendiği ve Robert Pattinson’ın başrolünde oynayacağı The Batman filmi için bir oyuncu daha belli oldu.

Her geçen gün gelen yeni oyuncu haberleriyle birlikte kadronun büyük oranda netleşmesi, bekleyişi daha da sabırsızlandırıyor.

The Batman için son olarak Andy Serkis’in Alfred’i oynayacağı bilgisi bizzat yönetmen tarafından açıklanmıştı. Şimdi de yeni bir oyuncu daha belli oldu. Ünlü aktör John Turturro’nun, Carmine Falcone karakterini canlandıracağı bilgisi geldi. Üstelik bu bilgi yine filmin yönetmeni Reeves tarafından paylaşıldı.

- Reklam -

Ödüllü Aktör John Turturro, Falcone Rolünde!

Carmine Falcone, Batman’in çizgi romanlarını okuyanların aşina olduğu bir isim. Kendisi Gotham’ın kötü adamlarından ve büyük bir yeraltı figürü olarak biliniyor. Aynı zamanda Wayne Ailesi’nin dostu olarak da tanınıyor. Bu karakteri ekranda ilk görüşümüz değil. Falcone’u daha önce Christopher Nolan’ın Batman Begins’inde Tom Wilkinson canlandırmıştı. Televizyon dizisi Gotham’da da John Doman karaktere hayat veren isim oldu. Üçüncü kez gözükecek olan karakteri şimdi de John Turturro canlandırmaya hazırlanıyor.

John Turturro

- Reklam -

62 yaşındaki Turturro, karakter oyuncusu olarak oldukça iyi bir kariyere sahip. Kendisi Transformers gibi birçok ünlü Hollywood yapımında oynadı. Aynı zamanda Monk dizisindeki rolüyle Emmy ödülünü kazandı. Quiz Show ve The Night Of dizisinde canlandırdığı rollerle Altın Küre ve yine Emmy ödüllerinde adaylar arasında yer aldı. Spike Lee ve Coen Kardeşler gibi çok önemli isimlerle birlikte çalışma fırsatı yakaladı.

The Batman filmi 25 Haziran 2021 tarihinde beyaz perdede boy gösterecek. Pattinson ve Serkis’e ek olarak filmde yer alacağı kesinleşen diğer oyuncular şöyle: Zoe Kravitz (Catwoman), Jefrey Wright (Komiser Gordon), Paul Dano (Edward Nashton / The Riddler)

John Turturro ismi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce filme yakışacak mı? Ya da oynayacağı rolün filme önemli bir etkisi olur mu dersiniz?

Yorumlarınızla Kayıp Rıhtım Forum’da katkıda bulunabilirsiniz.


* The Batman Filminde Yeni Kostümün Renkleri Belli Oldu

* H.P. Lovecraft Uyarlaması Color Out of Space Sonrası Yeni Yapımlar Yolda

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    John Turturro keşke “Penguen” olsaydı. Daha çok yakışırdı bu role bence. Yine de filmin kadrosunda olması çok sevindirici. Kadro çok geniş nasıl bir film olacak acaba ? Herhalde süre 2 saatin altında olmaz.

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Kadro bayağı sağlam oldu. Matt Reeves’in bu ekip ile başyapıt çıkartması gerekiyor. Acaba filmde Dick Grayson ve Barbara Gordon’da olacak mı merak ediyorum. Her neyse, The Long Halloween’i çok severim, hikayeye yakışır bir film olur umarım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

H.P. Lovecraft

H.P. Lovecraft Uyarlaması Color Out of Space Sonrası Yeni Yapımlar Yolda

Haluk Bilginer

Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödülleri’nden Ödülle Döndü