in ,

The Black Phone Fragmanı: Doctor Strange Yönetmeninden Yeni Korku Filmi

The Black Phone fragmanı yayınlandı. Doctor Strange yönetmeni Scott Derrickson’ın yeni korku filmi Joe Hill’in aynı adlı kısa öyküsüne dayanıyor.

The Black Phone fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Black Phone fragmanı yayınlandı. Doctor Strange ve Sinister gibi filmlerin yönetmenliği ile tanınan Scott Derrickson, yazar Joe Hill’in aynı adlı kısa öyküsünü korku filmine uyarladı.

Siyah Telefon, ilk çıkışını 25 Eylül 2021 tarihinde Fantastic Fest’te yapsa da henüz sinemalara gelmiş değil. Başrolünde Ethan Hawke’ın yer aldığı filmde Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies ve James Ransone gibi isimler yer alıyor.

Yazar Joe Hill’in 2004 tarihli aynı adlı kısa öyküsüne dayanan The Black Phone, 1970’lerde küçük bir Colorado kasabasında geçiyor ve bir dizi adam kaçırma olayını anlatıyor. The Grabber (Ethan Hawke) olarak bilinen bir seri katil, Finney Shaw (Mason Thames) isimli altıncı potansiyel kurbanını bulmadan önce muhtemelen beş çocuğu kaçırır ve öldürür. Tüm umutlar kaybolmuş gibi göründüğünde, Finney gizemli ve doğaüstü yollarla kaçma şansı keşfeder.

- Reklam -

It ve Split gibi son korku filmlerini de çağrıştıran Siyah Telefon, sonunda ilk fragmanı ile korku meraklılarının karşısına çıktı. The Black Phone fragmanını hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Black Phone Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Yeni yayınlanan fragmanda Finney’in, Grabber tarafından sadece siyah bir telefonun yer aldığı ses geçirmez bir bodrumda kilitlendiği gözüküyor. Finney de telefonu katilin önceki kurbanlarıyla konuşmak için kullanabileceğini ve bilgilerini bir kaçış yolu formüle etmek için kullanabileceğini fark eder. Hawke, seri katil olarak kesinlikle ürkütücü ve tüm film gerilim ve kalın bir atmosferle dolu görünüyor.

Filmin yönetmeni olan Scott Derrickson, başlangıçta bir korku yönetmeni olarak ün kazanmış olsa da The Black Phone, 2015’teki Sinister 2’dan (Lanet 2) bu yana bu türdeki ilk uzun metrajlı filmi olacak. Kendisi son olarak Doctor Strange’i yönetmiş, ancak ikinci filminden yaratıcı farklılıkları öne sürerek ayrılmıştı. Bu nedenle onun yerine Sam Raimi geçti. ickson’ın diğer çalışmaları arasında 2005’in The Exorcism of Emily Rose ve 2014’ün Deliver Us from Evil’i yer alıyor.

- Reklam -

Özellikle son dönemde yaptığı başarılı korku filmleri ile adından söz ettiren Blumhouse’ın yapımcılığını üstlendiği film 4 Şubat 2022’de sinemalarda olacak.

Siyah Telefon’un yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Monica Bellucci tiyatro oyunu türkiye maria callas

Monica Bellucci Tiyatro Oyunuyla İlk Defa Türkiye’ye Geliyor

You 4. sezon

You 4. Sezon Onayı Aldı: Netflix’in Seri Katili Maceralarına Devam Edecek