in ,

Slasher Klişeleriyle Alay Eden Korku Komedisi “The Blackening” Filminden Fragman Yayınlandı

The Blackening fragmanı yayınlandı. Korku komedisi olarak tanımlanan film, Lionsgate ve MRC Entertainment ortaklığında gerçekleştiriliyor.

The Blackening Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Blackening fragmanı görücüye çıktı. Slasher tipi korku komedisi, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Filmin yapımcılığını Lionsgate ve MRC Entertainment paylaşıyor.

Siyah bireylerin bakış açısını slasher türü korku sinemasına taşımaya hazırlanan The Blackening filmi, bir grup arkadaşın dehşet verici bir tatile dönen hafta sonu kaçamağını konu alıyor. Yapımda slasher klasiği olarak yerleşim yerlerinden uzakta bulunan bir kulübede kapana kısılan 7 arkadaş, peşlerine düşen seri katilin elinden kurtulmaya çalışıyor.

Film, klasik slasher korkularında sık rastlanan “önce siyahlar ölür” klişesiyle de alay ediyor ve yayınladığı posterde “Önce hepimiz ölemeyiz” ifadesine yer veriyor.

- Reklam -

The Blackening Poster

Filmin izleyicilere sorduğu soru ise şu: “Bir korku filminin tüm kadrosu siyah bireylerden oluşuyorsa, ilk önce kim ölür?”

2018 yapımı bir kısa filmden uyarlanan The Blackening’in yönetmen koltuğunda Tim Story (Fantastic Four, Think Like a Man, Tom and Jerry) oturuyor.

The Blackening Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin senaryosunu ise Tracy Oliver (Girls Trip, Little) ile birlikte orijinal kısa filmi de yazan Dewayne Perkins kaleme alıyor. Perkins aynı zamanda yapımda oyuncu olarak da kendisine yer buluyor.

- Reklam -

The Blackening filminin oyuncu kadrosundaki isimler arasında Perkins’e Antoinette Robertson (Dear White People, Atlanta), Sinqua Walls (Nanny, Teen Wolf), Grace Byers (Harlem, Empire), X Mayo (American Auto, The Farewell), Melvin Gregg (Snowfall, The Way Back), Jermaine Fowler (Coming 2 America, Judas and the Black Messiah), Yvonne Orji (Insecure, Vacation Friends) ve Jay Pharoah (Saturday Night Live, Out of Office) eşlik ediyor.

The Blackening Fragman

The Cabin in the Woods ve Scream’in eğlenceli bir karışımı olarak tanımlanan yapım, 2023’ün iddialı slasher filmleri arasında yer alıyor.

Dünya prömiyerini 2022 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren yapım, 16 Haziran 2023 tarihinde ABD’de vizyona girecek. Filmin Türkiye’de izleyicilerle buluşup buluşmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

The Blackening filmi için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google Haberler aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider, Bloody Disgusting

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

House of the Dragon 2 Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Game of Thrones Dizisi “House of the Dragon” 2023 Yılını Es Geçiyor

Güç Yüzükleri Dizisi - Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmleri

Amazon Studios CEO’su Yeni Yüzüklerin Efendisi Filmlerinin Güç Yüzükleri Dizisini Etkilemeyeceğini Savunuyor