in ,

Stephen King’in Korku Dolu Öyküsü “The Boogeyman” Beyaz Perdeye Geliyor: İşte İlk Fragman

The Boogeyman fragmanı görücüye çıktı. Stephen King’in korku ve gerilim temalı öyküsü, beyaz perdede izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

The Boogeyman Fragmanı - Stephen King Uyarlama
- Reklam -
- Reklam -

The Boogeyman fragmanı yayınlandı. İlk etapta dijital platform Hulu’da çıkması planlanan yeni Stephen King uyarlaması, rotasını sinema salonlarına kırdı.

Hulu ve 20th Century Studios ortaklığında geliştirilen filmin yönetmen koltuğunda Host ve Strings yapımlarının yönetmeni Rob Savage oturuyor.

1973 yılında Cavalier dergisinde yayımlanan, ardından da Stephen King’in Night Shift kitabında kendisine yer bulan The Boogeyman öyküsü beyaz perdeyle tanışıyor. Türkçede Hayaletin Garip Huyları adıyla yayımlanan kitapta Umacı ismiyle yer alan hikâye; daha önce King’in Dollar Baby projesi kapsamında kısa film formatında ve oyun olarak adapte edilmişti.

- Reklam -

Yapım şimdi Rob Savage imzasıyla ilk defa uzun metraj film formatında izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin başrolünde ise Argo ve Devil ile adından söz ettiren Chris Messina yer alıyor.

The Boogeyman Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

King’in orijinal öyküsü doğaüstü bir yaratık tarafından hedef alındığını iddia eden bir hastayı dinleyen psikiyatristin gözünden anlatılıyor. Hastanın aktardığına göre bir “Öcü” adamın ailesine musallat oluyor ve birer birer çocuklarının peşine düşüyor. Ölümler doğal nedenlerle açıklanabilirken hastanın “Öcü”yü kanıtlama çabası psikiyatrist için de korkunç bir maceraya dönüşüyor.

Yayınlanan fragman, The Boogeyman filminin King’in öyküsünün doğrudan bir uyarlaması olmadığını da gösteriyor. Adaptasyonda psikiyatristin iki kızına odaklanıyor.

The Boogeyman Fragmanı - Stephen King Uyarlama Film

Sophie Thatcher (Yellowjackets) ve Vivien Lyra Blair’in (Bird Box), yapımın başlarında annelerini kaybediyor ve yas sürecindeyken Öcü’yle mücadele etmek durumunda kalıyorlar.

- Reklam -

Yüksek korku dozuyla dikkat çeken yapımın başrollerinde Chris Messina, Marin Ireland ve Madison Hu’ya David Dastmalchian eşlik ediyor.

Senarist koltuğunda Mark Heyman, senaryoyu A Quiet Place yazarları Scott Beck ve Bryan Woods ile birlikte kaleme alıyor.

Öcü ile birlikte 2023 yılında izleyicilerle buluşacak diğer King uyarlamaları arasında Salem’s Lot’un yeni bir adaptasyonu ve bir başka Pet Sematary yapımı bulunuyor.

The Boogeyman Fragmanı - Stephen King Uyarlaması

The Boogeyman filmi 2 Haziran 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alıyor.

Siz The Boogeyman filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı ve bizleri Google News üzerinden takip etmeyi unutmayın.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yedi Yıldız Taşı - Bram Stoker

Bram Stoker’ın “Yedi Yıldız Taşı” Yeni Çevirisiyle Uzun Yıllar Sonra Yeniden Türkçede

Sony Türkiye'den Çekilebilir İddiası Gündemde

Sony’nin Türkiye’den Çekileceği İddia Edildi: Türkçe PS Oyunlarına Veda Vakti Gelmiş Olabilir