in ,

Netflix’in Pandemi Komedisi “The Bubble” Filminden Fragman

The Bubble fragmanı yayınlandı. Judd Apatow’ın yönetmenliğini üstlendiği yapım, pandemi döneminde otelde mahsur kalan bir grup oyuncunun filmlerini tamamlama macerasını konu alıyor.

the bubble fragmanı netflix
- Reklam -
- Reklam -

The Bubble fragmanı görücüye çıktı. Judd Apatow’ın Netflix’te yayınlanacak yeni komedi filmi Pedro Pascal, Karen Gillan ve Leslie Mann gibi oyuncuları bir araya getiriyor.

Netflix, pandemi kısıtlamaları sırasında devasa bütçeli filmleri çekmenin nasıl olduğu sorusuna yanıt bulmaya hazırlanıyor. The Bubble, bir grup oyuncunun Koronavirüs karantinası nedeniyle mahsur kaldığı otelde son derece tanıdık bir ortamda geçiyor. Ekip, yarım kalan filmlerini izole edilmiş otellerinde tamamlamaya çalışırken kendilerini zorlu bir mücadelenin ortasında buluyor.

Yapım, tamamen kurmaca olan Jurassic Parkvari film serisi Cliff Beasts’i çekmeye çalışan oyuncuları takip ediyor. (Daha spesifik olarak filmin içindeki filmde 23. Dino serisinin altıncı bölümü olan Cliff Beasts 6: Battle for Everest: Memories of a Requim’i çekiyorlar.)

- Reklam -

The Bubble Fragmanı – İZLE | Yeni Netflix Filmi

YouTube video

The Bubble’ın içindeki film olan Cliff Beasts 6, insanoğlunu tehdit eden bir dinozor türüne odaklanıyor. Ekip, “Uçurum Canavarları” ile mücadele etmek için yeniden bir araya gelmek zorunda kalıyor. Ancak bu defa buluşma Everest Dağı’nda gerçekleşmek durumunda.

Yönetmenliğini Girls, Knocker Up, The King of Staten Island ve The 40 Year-Old Virgin gibi yapımlarla tanınan Judd Apatow üstleniyor. Apatow, aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alıyor. Kendisine South Park ve Team America: World Police’in senaristi Pam Brady eşlik ediyor.

2 defa Primetime Emmys kazanan Apatow, 1993’ten beri farklı kategorilerde defalarca da ödüle aday gösterilmişti.

the bubble

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosunda ise Karen Gillan, Iris Apatow, Fred Armisen, Maria Bakalova, David Duchovny, Keegan-Michael Key, Leslie Mann, Pedro Pascal ve Peter Serafinowicz gibi isimler yer alıyor.

Filmin baş yapımcıları Barry Mendel, Donald Sabourin ve Pam Brady’den oluşuyor. Yönetmen Judd Apatow da kendi yapım şirketi Apatow Productions ile filmin prodüksiyonuna katkıda bulunuyor.

The Bubble filmi 1 Nisan 2022 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Netflix, filmin yayın tarihinden ilhamla Cliff Beasts 6’e dair ayrı bir fragman yayınlayarak izleyicilere ufak bir 1 Nisan şakası yapmıştı.

The Bubble filminin konusunu siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

doctor who 60. yıl özel bölumü eski doktorlar david tennant

Doctor Who 60. Yıl Özel Bölümü David Tennant Dahil Eski Doktorları Bir Araya Getirebilir

Chris Hemsworth Mad Max Furiosa

Chris Hemsworth, Yeni Mad Max Filmi “Furiosa”da Kötü Karakteri Canlandıracak