in

The Conjuring 4, Ünlü Korku Serisinin Son Filmi Olabilir

The Conjuring 4 ile “Korku Seansı” sona erebilir. James Wan, ünlü korku serisinin final yapabileceğini söyledi.

The Conjuring 4 Serinin Son Filmi Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

The Conjuring 4 serinin son filmi olabilir. Yapımcı James Wan, şu anda geliştirme aşamasında olan ve Ed ve Lorraine Warren’ın hikâyesini tamamlayacak yapımdan yeni ipuçları verdi.

Ekim 2022’de The Conjuring 4 macerasının, The Conjuring 2 ve The Conjuring: The Devil Made Me Do It’in arkasındaki beyinlerden biri olan David Leslie Johnson-McGoldrick ile geleceği resmen açıklandı. 2021’de üçüncü Conjuring filmi gişede 206 milyon doların üzerinde hasılat yaptı ve serinin toplam kazancını 2 milyar doların üzerine çıkardı. Bu da onu tarihteki en yüksek hasılat yapan korku serisi haline getirdi. Ancak yine de Korku Seansı serisinin geleceği belirsizliğini koruyor.

Dördüncü filmin onaylanmasından sadece birkaç ay sonra James Wan korku serisinin geleceği için bazı üzücü haberlere işaret etti. Collider ile yakın zamanda yapılan bir röportajda Wan, Korku Seansı 4 ile Ed ve Lorraine Warren’ın hikâyesinin “potansiyel olarak tamamlanacağını” ima etti. Dördüncü filmin aslında son olup olmayacağı sorulduğunda ise “Asla bilemeyiz. Asla bilemezsiniz. Göreceğiz,” yanıtını verdi.

- Reklam -

The Conjuring 4 Final Olabilir

James Wan The Conjuring 4 ile Korku Seansı Evrenini Tamamen Bitirebilir

Yapımcı ve yönetmen tam olarak şunları söyledi:

“Evet, şu anda üzerinde çalışıyoruz. Conjuring filmleri bizim için çok değerli. Bu yüzden doğru anladığımızdan emin olmak ve Warren hikâyelerinin anlatmak istediğimiz, içine girdiğimiz ve potansiyel olarak toparladığımız duygusundan emin olmak için biraz zaman istiyoruz. Sadece anlattığımız şeyin doğru konu ve doğru hikâye olduğundan emin olmak istiyoruz.”

- Reklam -

James Wan’ın The Conjuring 4’un potansiyel olarak seriyi tamamlayacağını ima eden yorumu pek de sürpriz olmadı. En son film The Conjuring: The Devil Made Me Do It, daha zayıf kaldığı gerçekçesiyle çokça eleştirildi. Bu da bir film dizisinin işleri tamamlamayı ciddi şekilde düşünmesi gerektiğini gösteren bir işaret. Wan’ın yorumlarından net olmayan şey ise dördüncü filmin potansiyel olarak ana seriyi veya Annabelle ve The Nun gibi spin-off serilerini içeren korku serisini bir bütün olarak bitirip bitiremeyeceğidir. Ayrıca Jason Blum’un sahibi olduğu Blumhouse ile kendi şirketi Atomic Monster’ın birleşiyor olması küçük de olsa evreni sıfırlamaya yönelik bir hamle olabilir.

The Conjuring 4 Final Olabilir

The Conjuring serisinin dördüncü filmle final verecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce de bu kadarı yeterli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İnsan Gübreleştirme New York'ta Yasallaştı

ABD’de “İnsan Gübreleştirme” Yasallaşmaya Devam Ediyor

Gran Turismo Filmi Tanıtım Videosu

Orlando Bloom ve David Harbour’lı “Gran Turismo” Filminden İlk Tanıtım