in ,

Guy Ritchie’nin Jake Gyllenhaal’lı Savaş Filmi “The Covenant”tan Fragman Yayınlandı

The Covenant fragmanı yayınlandı. Guy Ritchie imzalı savaş türü yapımın oyuncu kadrosunda Jake Gyllenhaal, Alexander Ludwig ve Antony Starr gibi yıldızlar yer alıyor.

The Covenant Fragmanı - Guy Ritchie
- Reklam -
- Reklam -

The Covenant fragmanı görücüye çıktı. Guy Ritchie’nin yeni savaş filmi ufukta gözüktü. Yapımın başrolünde Jake Gyllenhaal bulunuyor.

Son olarak çekimlerinin bir kısmı Türkiye’de yapılacak casusluk ve savaş temalı The Ministry of Ungentlemanly Warfare ile gündeme gelen Guy Ritchie; bir başka savaş yapımıyla izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Aksiyon ve gerilim türündeki The Covenant filminden ilk fragman, The Boys’un yıldızı Antony Starr tarafından Instagram üzerinden paylaşıldı. Starr’ın paylaşımından birkaç saat sonra ise MGM Stüdyoları’ndan resmi paylaşım geldi.

- Reklam -

Afganistan’da son yolculuğuna çıkan çavuş John Kinley’nin (Jake Gyllenhaal) macerasını konu alan resmi fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Covenant Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Karakter odaklı bir savaş filmi olarak dikkat çeken yapımda, Jake Gyllenhaal’ın canlandırdığı John karakteri başına bir darbe alıyor. Onu güvenli bir yere götürmek için hayatını riske atan yerel bir tercüman olan Ahmed (Dar Salim) ise hikâyeyi farklı bir boyuta taşıyor.

Sarsıntının ardından hafızasını kaybeden John, kendisini “gurbet ellerde” ve savaşın ortasında bambaşka bir deneyimin ortasında buluyor. Ailesi tehlike altında olan Ahmed’e kendisini borçlu hisseden John, nihayetinde Taliban ile yüzleşmek durumunda kalıyor.

The Covenant Fragman

The Man From U.N.C.L.E., Wrath of Man ve Snatch gibi aksiyon filmleriyle adından söz ettiren Guy Ritchie; yapımlarındaki mizah dozuyla da tanınıyor. Ancak The Covenant fragmanı, yönetmenin yeni filminden herhangi bir eğlenceli unsura yer vermiyor.

- Reklam -

Ritchie senaryoyu sık sık birlikte çalıştığı Mark Davies (Wrath of Man) ve Ivan Atkinson (Operation Fortune: Ruse de Guerre) ile birlikte kaleme alıyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Jake Gyllenhaal, Alexander Ludwig ve Antony Starr ile birlikte yer alan oyunculardan bazıları şu şekilde:

Dar Salim, Emily Beecham, Jason Wong, Swen Temmel, Bobby Schofield, Fahim Fazlı, Seen Sagar, Rhys Yates ve Reza Diako.

The Covenant Fragmanı - Jake Gyllenhaal

The Covenant filmi 21 Nisan 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Sizin The Covenant filmi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tomb Raider Amazon Satın Alma

Amazon, “Tomb Raider”ı 600 Milyon Dolara Satın Almış Olabilir: Yüzüklerin Efendisi’nden Sonraki En Büyük Hamle

Luviler Kimdir? Antik Yunan Kültürünün Temelini Atan Halk

Antik Yunan Kültürünün Temelini Atan Kadim Anadolu Halkı: “Luviler”