in

Ian McKellen ve Ben Barnes Tarihi Gerilim Filmi “The Critic”in Oyuncu Kadrosuna Katıldı

The Critic filmi için yeni oyuncular ekibe dahil olmaya devam ediyor. Tarihi gerilim türündeki filme katılan son isimler ses getirdi.

The Critic Filmi Oyuncu Kadrosu Ian McKellen ve Ben Barnes
- Reklam -
- Reklam -

The Critic filmi için oyuncu kadrosu netleşiyor. Tarihi gerilim türündeki yapıma Ian McKellen ve Ben Barnes dahil olmak üzere yeni oyuncular katıldı.

Anthony Quinn’in 2015 yılında yayımlanan Curtain Call adlı gerilim romanına dayanan The Critic, 1934 Londra’sının tiyatro dünyasında geçiyor. Ian McKellen, film uyarlamasında kasabanın en saygın ve korkulan eleştirmenlerinden biri olan Jimmy Erskine’i canlandıracak. Filmin diğer başrollerinden olan Gemma Arterton eleştirmenlerin beğenisini kazanmak için cinayet, şantaj ve çok daha fazlasını içeren bir gizemin içine düşen aktris Nina Land’i, Mark Strong ise Jimmy’nin gazetesinin eleştirmenle anlaşmazlığı olan yeni sahibini oynayacak.

Filmde ayrıca yardımcı roller arasında Lesley Manville, Romola Garai, Ben Barnes ve Alfred Enoch gibi isimlerin yer alacağı duyuruldu. Manville en çok Phantom Thread ve Another Year’daki rolleriyle tanınıyor. Garai, Atonement ve Suffragette’deki performanslarıyla tanınır. Narnia Günlükleri ile adını duyuran Ben Barnes, şu sıralar HBO dizisi Westworld ve Netflix dizisi Shadow and Bone’daki rolleriyle konuşuluyor. Enoch, Harry Potter serisindeki Dean Thomas rolüyle ve How to Get Away With Murder ve Foundation gibi dizilerle biliniyor.

- Reklam -

The Critic Filmi Çekimleri Devam Ediyor: Çıkış Tarihi Açıklanmadı

Anthony Quinn Curtain Call The Critic

Yeni gerilim filmi, son olarak 2010 yılında beyaz perdeye gelen Leap Year (Aşka Yolculuk) filmini yönetmiş olan Anand Tucker tarafından yönetilecek. Yönetmenin önceki yapımları arasında 1998 çıkışlı Hilary and Jackie (Paylaşılamayan Tutkular), 2007 çıkışlı When Did You Last See Your Father? (Babanı En Son Ne Zaman Gördün?) ve 2009 çıkışlı Red Riding: The Year of Our Lord 1983 (Kırmızı Başlık: 1983) gibi yapımlar bulunuyor. Roman, daha önce Notes on a Scandal and Closer’ın yazarı olan ve Akademi Ödülü adaylığı da bulunan Patrick Marber tarafından beyaz perdeye uyarlandı.

- Reklam -

The Critic’in yapımcılığını Bill Kenwright ve Jolyon Symonds üstleniyor. Projedeki baş yapımcılar arasında David Gilbery, Tucker, Marber, Mark Gordon, Tom Butterfield ve Harry White yer alıyor. Çekimleri Londra’da devam eden yapımın çıkış tarihi ise henüz paylaşılmış değil.

The Critic’in oyuncu kadrosunu nasıl buldunuz? Filmin konusu ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hocus Pocus 2 Fragmanı: Cadılar Geri Dönüyor

Sinema Tarihinin Ünlü Cadılarını Geri Getiren “Hocus Pocus 2” Filminden İlk Fragman

Evvel Zaman Koleksiyoncusu: Kayahan Demir Kitabı Çıktı

Dedektif Milas’ın Maceraları “Evvel Zaman Koleksiyoncusu” ile Devam Ediyor