in

Yeni The Crow Filminde Başrol Bill Skarsgård Oldu

The Crow filmi başrolünü buldu. 1994 tarihli Brandon Lee’li yapımın yeniden çevriminde, ikonik rolü son yılların gözde aktörü Bill Skarsgård canlandıracak.

the crow başrol Bill Skarsgård
- Reklam -
- Reklam -

The Crow filmi için başrol tercihi belli oldu.1994 yılında vizyona giren ve trajik bir olaya da ev sahipliği yapan filmin yeniden çevriminde ikonik karakter Bill Skarsgård’a emanet edilecek.

Yönetmenliğini Alex Proyas’ın üstlendiği orijinal The Crow (Ölümsüz Aşk), intikam filmi denince akla ilk gelen işler arasına adını yazdırmıştı. Ancak yapım, yalnızca hikâyesi ile değil setinde yaşanan korkunç bir olayla da tarihe geçmişti.

James O’Barr imzalı çizgi romandan uyarlanan film, sinema dünyasında “lanetli” olarak anılıyordu. Bruce Lee’nin oğlu Brandon, filmde başkarakter Eric’e hayat vermişti. Lee, sette kuru sıkı olması gereken bir tabancanın gerçek çıkması sonucu trajik bir şekilde yaşamını yitirmişti.

- Reklam -

Bu filmin yeniden çevrimi ise uzun zamandır gündemde olan bir konuydu. Eric rolü için bugüne dek konuşulan isimler arasında Jason Momoa ve Corin Hardy yer alıyordu. Nihai karar ise son dönemlerin yıldızlarından Bill Skarsgård’dan yana oldu.

Bill Skarsgård, The Crow Filminde Eric Karakterine Hayat Verecek

1990 doğumlu İsveçli aktör Bill Skarsgård, özellikle Stephen King’in It (O) filmindeki Pennywise rolü ile dikkatleri üzerine çekmişti. Assassination Nation, Deadpool 2, Villains, Castle Rock ve Eternals yapımlarında da rol alan Skarsgård’ın sıradaki projesi belli oldu.

Yapımda yer alan bir diğer isim ise İngiliz müzisyen Tahliah Debrett Barnett (FKA Twigs) olacak. FKA Twigs daha önce Brighton Beach ve Honey Boy filmlerinde rol almıştı.

Bill Skarsgård the crow

- Reklam -

Yeni uyarlamanın yönetmen koltuğu ise Snow White and the Huntsman ve Ghost in the Shell uyarlamalarıyla tanınan Rupert Sanders’a emanet edilecek. Sanders öncesinde pek çok kısa film ve müzik klibi de çekmişti. The Crow’un yeniden çekiminde, senaryo ise bu yılın Oscar adaylarından King Richard’ı da kaleme alan Zach Baylin tarafından yazılacak.

Filmin vizyon tarihi ve geniş kadrosu hakkında ise şu an için bir açıklama yapılmadı.

Brandon Lee’nin canlandırdığı Eric karakterini, Bill Skarsgård ile yeniden izleme fikri sizlere nasıl geliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Av Club

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for sonkafautucu sonkafautucu dedi ki:

    Brandon Lee’den sonra nasıl gelecek bilemiyorum… yine de bu tip yeniden yapımlar heyecan verici. bekleyelim bakalım :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mıgırdiç Margosyan ölüm haberi

Yazar Mıgırdiç Margosyan Hayatını Kaybetti

Moon Knight 1. bölüm incelemesi

Yeni Marvel Dizisi Moon Knight’ın İlk Bölüm İncelemesi: İlgi Çekici Bir Başlangıç