in ,

The Devil All the Time Fragmanı: Netflix’in Kadrosu ile Heyecanlandıran Filmi Yolda

The Devil All the Time fragmanı paylaşıldı. Kadrosundaki Tom Holland, Robert Pattinson ve Bill Skarsgård gibi yıldızlarla heyecanlandıran Netflix filmi yakında yayında.

The Devil All the Time Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Netflix film kütüphanesine eklenmeye hazırlanan The Devil All the Time yapımından ilk fragman geldi. Kadrosunda Tom Holland, Robert Pattinson ve Bill Skarsgård gibi yıldızları barındıran filmin yönetmen koltuğunda Antonio Campos oturuyor.

Netflix’in 2020 yılı içerisinde yayınlanacak orijinal filmleri arasında kendisini en çok merak ettiren işlerden birisi olan yapım ufukta gözüktü. Gelecek ay yayına girecek filmin tanıtım çalışmaları da ilk fragman ile birlikte hız kazandı.

Geçen haftalarda yapımdan ilk görselleri görme fırsatı yakalamıştık. Şimdi ise tanıtım fragmanı izleyiciler ile paylaşıldı.

- Reklam -

The Devil All the Time Fragmanı

Yönetmen koltuğunda Amerikalı yönetmen ve yapımcı Antonio Campos (Christine, The Sinner ve Homemade) ile karşımıza çıkacak olan The Devil All the Time’ın senaryosu ise Antonio ve Paulo Campos ikilisine ait. Filme kaynaklık eden eser ise 2011 yılında Donald Ray Pollock imzası ile yayımlandı.

Netflix’in Yeni Filmi The Devil All the Time Eylül Ayında Yayınlanacak

Oyuncu kadrosunda Robert Pattinson, Tom Holland ve Bill Skarsgård üçlüsü ile birlikte kadrosunda Mia Wasikowska, Sebastian Stan, Mia Goth, Eliza Scanlen, Haley Bennett, Riley Keough, Gabriel Ebert ve Jason Clarke isimlerinin yer aldığı yapımın yayın tarihi de netleşmiş durumda.

The Devil All the Time filmi 16 Eylül 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Eser, oyuncu kadrosu ile birlikte konusu ile de ilgi çekiyor.

- Reklam -

2. Dünya Savaşı yıllarının sonunda başlayan film, 1960’lı yılları kapsayan bir zaman diliminde geçiyor. Bir savaş gazisinin oğlunun dönüşüm öyküsü, seri katil olarak görev alan bir çiftin yaşadıkları ve bir vaiz ile fiziksel engelli yardımcısının yasadan kaçış hikâyesi The Devil All the Time’ın konusunu oluşturuyor.

The Devil All the Time netflix

Donald Ray Pollock’un romanı yayımlandığı dönem pek çok dile çevrilmiş ve birçok ödülde yarışma fırsatı bulmuştu. Eserde yer alan karakterlerin isimleri ise şöyle: Arvin Eugene Russell, Willard Russell, Snooks Snyder ve Charlotte Russell.

Nine Stories adlı prodüksiyon şirketi tarafından üstlenilen filmin yapımcıları arasında Max Born ve Randall Poster da bulunuyor.
“Bazı insanlar sadece gömülmek için doğar.”

The Devil All The Time Fragmanı | Türkçe Altyazılı – İZLE

YouTube video

Peki sizin filme dair beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Martin Scorsese Yeni Film ve Dizileri İçin Apple ile Anlaştı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    bu film oyuncu kadrosu sebebiyle ilgimi çekiyor ama yönetmenin çok iyi bir işi yok sanırım. Bir de netflix’ten son dönemde ne izlesem tırt çıkıyor.

    Bir de keşke fragmanı izlemeseydim. Özet diye paylaşsalarmış daha iyi olacakmış.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Martin Scorsese Yeni Film Apple TV+

Martin Scorsese Yeni Film ve Dizileri İçin Apple ile Anlaştı

Avatar: The Last Airbender Netflix

Avatar: The Last Airbender Yaratıcıları, Netflix Dizisinden Ayrıldı