in

Russo Kardeşler’in Millie Bobby Brown’lı Yeni Bilimkurgu Filmi “The Electric State” Netflix ile Geliyor

The Electric State filmi Netflix ile geliyor. Russo Kardeşler’in Millie Bobby Brown’ın başrolünde olduğu bilimkurgu temalı yeni macerasında Chris Pratt de yer alabilir.

The Electric State Filmi Netflix ile Geliyor
- Reklam -

The Electric State filmi platformunu buldu. Başrolünde Millie Bobby Brown’ın yer alacağı yeni Russo Kardeşler filmi Netflix üzerinden seyirciyle buluşacak. Bilimkurgu temalı yeni macerada bir diğer başrol Chris Pratt’in olabilir.

Simon Stålenhag’ın aynı adlı romanından uyarlanacak olan bilimkurgu gerilim filmi, retro-fütüristik bir geçmişte geçiyor ve erkek kardeşini bulma umuduyla Amerika’nın Batı manzarasında seyahat eden öksüz bir genci merkezine alıyor. Genç kahraman, tatlı ama gizemli bir robot ve eksantrik bir serserinin yardımıyla tuhaf yeni dünyada hayatta kalmak için uğraşıyor.

The Electric State’in filme uyarlanacağı haberleri ilk olarak 2017’nin sonlarında Russo Kardeşler’in Andy Muschietti ve Captain America senaristleri Christopher Markus ve Stephen McFeely ile filmi geliştirmek için bir araya geldiklerinde duyuruldu. Proje bir süre geliştirme aşamasında kaldı ve nihayet 2020’nin sonlarında Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown’ın başrolde yer alacağı açıklandı. Aradan geçen 2 buçuk yıllık süre sonrasında film nihayet yayınlanacağı platformu da buldu ve dijital yayın devi Netflix ile geleceği açıklandı.

- Reklam -

The Electric State Filmi Kadrosuna Chris Pratt de Dahil Olabilir

Chris Pratt The Electric State

Aslında Russo Kardeşler ve Netflix arasında kısa süre önce imzalanan bu anlaşma pek de şaşırtıcı bir haber değil. Chris Evans ve Ryan Gosling’in başrollerinde yer aldığı ve kısa süre içinde çıkacak olan aksiyon gerilim filmi The Gray Man ile zaten bir ortaklıkları bulunuyor. Ayrıca ikili, yine başrolünde Chris Hemsworth’ün yer aldığı Netflix filmi Extraction’ın da senarist ve yapımcı koltuğunda yer alıyorlar. Şimdi ise ortaya atılan bir iddiaya göre bir başka Marvel Sinematik Evreni oyuncusu ile daha iş birliği yapmaya hazırlanıyorlar.

Netflix’in The Electric State’in uzun süredir devam eden uyarlamasının haklarını aldığını duyurmasından kısa bir süre sonra Deadline, Chris Pratt’in bilimkurgu gerilim filminin kadrosuna katılmak için görüşmelerde bulunduğunu ve bu yılın başlarında oyuncu seçimiyle ilgili söylentilerin ortaya çıktığını duyurdu. Kaynaklar, Pratt’in katılması için anlaşmanın henüz sonuçlanmadığını ve müzakerelerin sürdüğünü söylüyor.

- Reklam -

Duyurusu uzun bir süre önce yapılmasına rağmen ne yazık ki filmin içeriği, çekim tarihleri veya ne zaman çıkacağı gibi konular henüz netlik kazanmadı. Söz konusu eser, dilimize geçen yıl Sanal Ülke adıyla İthaki Yayınları tarafından kazandırıldı.

Russo Kardeşler’in yeni bir bilimkurgu macerasıyla gelecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Chris Pratt’in de kadroya dahil olması sizleri mutlu eder mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Whats-On- Netflix

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Vordue Vordue dedi ki:

    Haberde çizgi roman olarak geçmiş ama sanırsam ki bunlar art book olarak geçiyor. Uyarlamaya kaynak olan “The Electric State” dilimize “Sanal Ülke” isminde kazandırıldı;

    Stalenhag’ın bu serisinin ilk kitabı Döngüden Hikayeleri Amazon dizi olarak uyarlamıştı. Netflixten film uyarlaması haberi görünce şaşırdım biraz, Ä°sveçli abi kapış kapış gidiyor valla :smile: Film olmaya da uygun bir hikaye olarak görüyorum. Forumda nadir okuyanlardan biri olarak zamanında şöyle yorumumu bırakmıştım;

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Teşekkürler, Türkçe künye bilgisini de habere ekledim :krs:

    Yabancı kaynakların bazılarında comic book olarak tanıtılmış, bazılarında graphic novel veya sizin de belirttiğiniz gibi art book olarak yazılmış. Bu nedenle yanlış bir izlenim vermemek adına doğrudan “romanından” şeklinde bir düzenleme yaptım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

sinek kuşu renkli tür

Dünyanın En Renkli Kuş Türünün “Sinek Kuşu” Olduğu Ortaya Çıktı

The Witcher: Kargaların Laneti İncelemesi

The Witcher: Kargaların Laneti İncelemesi – Bu Sefer Olmuş