in , ,

Benedict Cumberbatch’li The Electrical Life of Louis Wain Fragmanı Yayınlandı

The Electrical Life of Louis Wain fragmanı yayınlandı. Benedict Cumberbatch ve Claire Foy’un başrollerinde olduğu biyografi filmi, ressam Louis Wain’in hayatını konu alıyor.

Benedict Cumberbatch The Electrical Life of Louis Wain Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Electrical Life of Louis Wain filmden yeni bir fragman daha paylaşıldı. Amazon Prime ile gelecek olan ve özellikle kedi çizimleriyle tanınan ressam Louis Wain’in hayatını konu alan yapımın başrollerinde Benedict Cumberbatch ve Claire Foy yer alıyor.

Amazon Studios’un Studiocanal, Film4, Shoebox ve SunnyMarch ile ortaklaşa hazırladığı, iri gözlü kedigillerin abartılı çizimlerinde uzmanlaşan İngiliz ressamın hikâyesini anlatan dönem filmi The Electrical Life Of Louis Wain’in uzun fragmanı nihayet yayınlandı. Will Sharpe’ın yönetmenliğini üstlendiği yapım kısa sürede platformdaki yerini almaya hazırlanıyor.

1800’lerin sonundan 1930’lara kadar uzanan film, hayatının aşkı Emily ile tanıştığında dünyanın gizemlerine olan hayranlığı karmaşık ve derinleşen, parlak ama sorunlu bir ruh olan unutulmuş İngiliz sanatçı Louis Wain’e odaklanıyor.

- Reklam -

İlk incelemelerde filmin “dokunaklı” ve “esprili” yapısına dikkat çekilmiş. Deadline’ın incelemesinde her iki başrolün de “bir trajedi ortaya çıkmadan önce izleyicileri kazanacak tatlı, eğlenceli performanslar sergilediği belirtiliyor.

Yayınlanan yeni fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Electrical Life of Louis Wain Fragmanı | İZLE

YouTube video

Fragman açılmadığı takdirde buraya tıklayarak YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Filmin başrolünde yer alan ikiliye ayrıca Andrea Riseborough, Toby Jones, Sharon Rooney, Aimee Lou Wood, Hayley Squires, Stacy Martin, Phoebe Nicholls, Adeel Akhtar, Asim Chaudhry, Richard Ayoade, Julian Barratt ve Sophia di Martino yer alıyor. Filmde Taika Waititi, Nick Cave ve Olivia Colman da yer alıyor.

- Reklam -

İlk defa bu ayın başlarında Telluride Film Festivali’nde gösterilen The Electrical Life of Louis Wain, ardından Toronto Film Festivali’nde de kendine yer buldu. 22 Ekim 2021’de önce Amerika’da bazı sinemalarda ve ardından 5 Kasım 2021’de ise Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak. Ayrıca beyaz perdede gösterimleri de devam edecek. 2022’nin başlarında Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Avustralya ve Yeni Zelanda’da vizyona girecek. Türkiye’de sinemalarda gösterilip gösterilmeyeceği ise henüz bilinmemekte.

Film için yayınlanan afişe de aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Electrical Life of Louis Wain

The Electrical Life of Louis Wain’in yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Benedict Cumberbatch’i son dönemlerdeki farklı karakterleri tanıttığı oyunculuk performansı hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Mozart Mozart dedi ki:

    5 Kasım 2022 ’de ise Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

    Bu bilgi yanlış yazılmış. Prime’a 5 Kasım 2021’de eklenecek.

    “Amazon will release theatrically in the U.S. on October 22, and via Prime Video on November 5.”

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kıyamet Park alper canıgüz kamu romanı

Kıyamet Park: Alper Canıgüz, Yeni Alper Kamu Kitabı ile Geri Dönüyor

El Dorado keşif altın şehir

Kayıp Şehir El Dorado Hakkında Yeni Keşif: Zümrüt Dolu Kavanozlar Bulundu