in

The Expendables 4 Oyuncuları Belli Oldu: 50 Cent ve Megan Fox Kadroda

The Expendables 4 oyuncuları netleşiyor. Sylvester Stallone ve Jason Statham ile birlikte Megan Fox ve 50 Cent de merakla beklenen devam filminin kadrosuna katıldı.

The Expendables 4 Cehennem Melekleri 4 Sylvester Stallone
- Reklam -
- Reklam -

The Expendables 4 sonunda gerçek oluyor. Sylvester Stallone ve Jason Statham, Megan Fox ve 50 Cent gibi birkaç yeni isimle Cehennem Melekleri 4 için resmen geri dönüyor.

İlki 2010 yılında çıkan ve Sylvester Stallone’un başını çektiği The Expendables, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews, Steve Austin ve Randy Couture gibi aksiyon türünün en büyük yıldızlarından bazılarını içeriyordu. Yıldız oyuncu 90’lar dönemi aksiyon filmlerinin tanınmış yüzlerini kanlı ve acımasız bir senaryoyla tekrar bir araya getirdi. Film, Latin Amerikalı diktatörü devirmeye çalışan seçkin paralı askerlerden oluşan bir ekibin maceralarını konu ediniyordu.

Pek tabii film kısa sürede büyük bir başarı yakaladı ve devamında iki filmin daha gelmesine neden oldu. Stallone, her iki devam filminin senaristliğini üstlense de yönetmenliklerini farklı isimlere devretti. Yine de ilkinden iki yıl sonra 2012’de çıkan ikinci film ve ardından 2014’te beyaz perdeye Cehennem Melekleri 3 ile seriye tanınmış birçok yıldız isim daha dahil oldu.

- Reklam -

Filmdeki olay örgüsü her ne kadar eleştirmenlerce beğenilmese de, bu filmler için en başından beri senaryo hiçbir zaman kritik önem arz etmiyordu. Filmde yer alan 90’ların ikonik yüzleri ve elbette abartılı aksiyon sahneleri istenilen gişe başarısını getirdi.

The Expendables 4 Ne Zaman Çıkacak?

The Expendables 4 Ne Zaman Çıkacak?

Serinin ikinci filminde Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis ve Arnold Schwarzenegger da kadroya dahil oldu. Ardından üçüncü film ile Antonio Banderas, Wesley Snipes, Kelsey Grammer, Mel Gibson ve Harrison Ford da efsane kadroya eklendi ve seri tek başına ikonik bir aksiyon kültü yaratmayı başardı. Şimdi, uzun süren aranın ardından yeni isimlerin katılımıyla bir kez daha sevilen ekip toplanmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Lionsgate, yeni maceraya resmi olarak Megan Fox, rapçi 50 Cent ve özellikle Ong Bak serisiyle tanınan Tony Jaa’nın da kadroya dahil olduğunu duyurdu. Serinin asıl yıldız isimleri olan Sylvester Stallone ve Jason Statham’la da çoktan anlaşmaların yapıldığı açıklandı. Dolph Lundgren ve Randy Couture da ilk üç filmdeki rollerini yeniden tekrar edecekler.

Çekimlerin bu sonbaharda başlayacağı açıklanan maceranın çıkış tarihi ise henüz paylaşılmadı.

90’ların ikonik oyuncularının yeniden toplanması ve bir kez daha maceraya atılacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ferhan şensoy vefat etti

Usta Sanatçıya Veda: Ferhan Şensoy Aramızdan Ayrıldı

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filmi ilk görseller

Resident Evil: Welcome to Raccoon City Filminden İlk Görseller