in

The Flash Çekimleri Başlangıç Tarihi Belli Oldu

The Flash filminin çekim tarihi sonunda belli oldu. Ezra Miller’lı DC yapımı yavaş yavaş ufukta gözükmeye başlıyor.

The Flash Çekimleri Başlangıç Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Hayranların merakla beklediği bir süper kahraman filmi daha gerçek oluyor. Uzun süreli bekleyişin ve yapım konusundaki gelgitlerin ardından Ezra Miller’lı The Flash filmi hakkında bazı detaylar belli oldu. Belirtilene göre Flash, seyircisine önümüzdeki yılın son dönemlerinde kavuşacak. Yapımın çekimlerine ise bu baharda başlanması planlanıyor.

Beyaz perdede Flash’ı canlandıran oyuncu Ezra Miller’ı aslında ilk olarak 2016 yılında vizyona giren Batman v Superman: Dawn of Justice yapımında kısaca görmüştük. Justice League filmindeyse kendisine daha önemli bir rol verilmişti. Ayrıca oyuncu için Flash’a özel çekilecek bir filmde rol verilmek istendiği de biliniyordu. Fakat zaman içinde Flash projesinde birçok değişiklik yaşandı ve çekim tarihi defalarca ertelendi. Son duyuruya göre beklenen filmin vizyon tarihi Kasım 2022 olarak belirtiliyor.

Uzun zamandır beklenen filmin yönetmen koltuğuna Stephen King kitabından uyarlanan It’i yönetmiş olan Andy Muschietti oturacak. Senaryoysa Birds of Prey’in de senaryosunu yazan Christina Hodson’a emanet. Hikaye olarak çizgi romanda geçen meşhur Flashpoint bölümlerinin uyarlanacağı söyleniyor. Ayrıca filmde Batman filmlerinde gördüğümüz Ben Affleck ve Michael Keaton gibi oyuncuları da görme ihtimalimiz mevcut. Ray Fisher canlandırdığı Cyborg’un karşımıza çıkması da olası.

- Reklam -

The Flash Çekimleri Nisan 2021’de Başlıyor

The Flash filmi çekimlerine Nisan 2021’de başlanması planlanıyor. Çekimler, Warner Bros.’un Birleşik Krallık’ta yer alan Leavesden Studios’ta gerçekleşecek.

The Flash Çekimleri Başlangıç Tarihi

- Reklam -

Koronavirüs salgının sektörü etkilemesiyle birlikte setlerde alınan önlemler sonucunda birçok dizi ve filmin çekimleri başladı. The Flash filmi tekrar bir ertelemeyle karşı karşıya kalırsa hayranların tepkisinin büyük olacağı düşünülüyor. Çekim tarihi yaklaştıkça oyuncu kadrosu da netleşmeye başlayacak. Hayranlar, filmde başka hangi DC karakterlerinin görüneceği konusunda çeşitli teoriler ortaya atmaya başlamış durumda. Film çıktığında Ezra Miller’ın, Barry’yi son kez canlandırmasının üzerinden beş yıl geçmiş olacak. Dolayısıyla, hayranların kendisinden beklentisinin de oldukça büyük olduğunu söyleyelim.

Umarız Flash filmi bir kez daha ertelenmez. Sizin yaklaşmakta olan The Flash filmi hakkında beklentileriniz neler? Yapıma dair düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bir Flash filmi hasretle beklenir ama Ezra’ lı Flash’ ın koşuşunu bir ben mi garip/olmamış buluyorum acaba? :smiley: :smiley:

  2. Avatar for silence silence dedi ki:

    Koşmuyor ki sıralı uzun atlama yarışmasına katılmış gibi gidiyor. Normal insandan tek farkı süper insan olduğu için yorulmadan daha fazla atlama yapabilmesi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar The Last Airbender: Verilen Söz

Avatar The Last Airbender: Verilen Söz Çizgi Romanı Raflarda

Tom Hanks Marvel Filmleri

Tom Hanks, Marvel Filmlerinin Sinema Salonlarını Kurtaracağına İnanıyor