in

Arapsaçına Dönen The Flash Filminin Çıkış Tarihi Nihayet Duyuruldu

Ne zaman çıkacağı uzun süredir merak edilen DC filmi The Flash için vizyon tarihi sonunda açıklandı.

the flash vizyon tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros vizyon tarihlerini üst üste açıklamaya devam ediyor. The Matrix 4 filminden sonra başka bir vizyon tarihi daha geldi. O da DC Sinematik Evreni’nin belki de en bahtsız yapımlarından birisi olan The Flash filmi oldu. Warner Bros. ve DC sonunda The Flash’ın resmi vizyon tarihini açıkladı.

Ezra Miller’ı Barry Allen olarak göreceğimiz solo film için planlar 2014’ten beri konuşuluyor. Ancak filmin ilerlemesi hiç kolay olmadı. Seth Grahame-Smith, Rick Famuyiwa ve Game Night filmini yöneten ikili John Francis Daley ile Jonathan Goldstein gibi yönetmenlerin hepsi projeyi çeşitli noktalarda terk etti. Eğer normal seyrinde ilerleseydi The Flash filmi 2018 yılında vizyona girecekti. Ama tabii beklenen bir türlü gerçekleşmedi.

Şimdilerde filmin yönetmen koltuğunda oturan isim IT yapımıyla tanıdığımız Andy Muschietti. Kendisi 2019 yılının başlangıcında projenin başına geçti ve işe alınmasından bu yana tüm işaretler olumlu bir yönde ilerliyor. Neyse ki Ezra Miller da hâlâ başrolde ve The Flash karakterini canlandırmaya devam ediyor. Fakat Fantastik Canavarlar 3 için şu sıralar yoğun bir mesai geçirdiğiden dolayı The Flash’ın bir süre daha çekimlerinin başlaması beklenmiyor.

- Reklam -

the flash ezra miller

The Flash Ne Zaman Vizyona Girecek?

The Hollywood Reporter’dan Borys Kit’in duyurduğu habere göre Warner Bros, The Flash filminin vizyon tarihini 1 Temmuz 2022 olarak açıkladı. Tarih açıklandı açıklanmasına ama göründüğü gibi filmin çıkışına oldukça uzun bir zaman var. Şu anlık Miller’ın başrolde olduğu film açıklandığı tarih için gelecek en büyük bütçeli yapım gibi gözüküyor ve aynı tarihte vizyona gireceği belli olan sadece ismi belirsiz bir animasyon filmi bulunuyor. Fakat önümüzdeki süreçte benzer tarihlerde yeni filmlerin duyurulması da olası gözüküyor. Sonuç için hep birlikte beklememiz gerekecek.

Siz açıklanan çıkış tarihi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce çok mu geç? Yoksa zaten o kadar gecikti ki artık filmle ilgili bir beklentiniz kalmadı mı?

- Reklam -

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Matrix 4 Vizyon Tarihi Açıklandı

* Joker Evreninde Geçecek 2 Farklı Film Projesi Ortaya Çıktı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    En sevdiğim çizgi roman karakteridir kendileri. Bu nedenle, en çok beklediğim filmdi. Ama, artık bir beklentim kalmadı. Hem başrol oyuncusu, hem de vizyonun geç olması sebebi ile baya soğudum filmden. Şimdi tek beklentim, Titans dizisinde Wally West’in çıkma ihtimali. Umarım bu olur.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    En sevdiğim elemanlardan bir tanesi kendisi. En son dizisini izlemiştim ve batırdıklarını düşünmüştüm. Sinemaya gelince izlemeyi ciddi düşünürüm. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Matrix 4

The Matrix 4 Vizyon Tarihi Açıklandı

Bu Tez Nasıl Bitecek?

“Bu Tez Nasıl Bitecek?” Sorusu Yanıt Buldu