in

The Flash Filminde Dizinin Yıldızı Grant Gustin de Rol Alacak

The Flash filminde Grant Gustin de rol alacak. Arrowerse dizisinde ikonik DC karakterini yıllardır canlandıran oyuncu, sinema uyarlamasına konuk oluyor.

The Flash Grant Gustin DC Sinematik Evreni
- Reklam -
- Reklam -

The Flash filminde dizi evreninde karakteri canlandıran oyuncu Grant Gustin de rol alacak. Ezra Miller’ın başrolünde yer aldığı DC Sinematik Evreni filmi, çoklu evrenlerin kapısını açmaya hazırlanıyor.

The Flash filmi kadrosuna dahil ettiği isimlerle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ben Affleck ve Michael Keaton’ın Batman rollerinde yeniden ekranda görecek olmamız DC genişletilmiş evreninin kapılarını açmıştı. Hayranları heyecanlandıran bu haberin yanı sıra Supergirl karakterini canlandıran Sasha Calle’in kadroya katıldığı açıklanmıştı. Ayrıca Zack Snyder’s Justice League filminde gördüğümüz Siersey Clemons da Iris West olarak karşımıza çıkacak.

Bununla birlikte Andy Muschietti’nin yönetmenliğini yaptığı film çoklu evrenleri ziyaret etmeye devam ediyor. Arrowverse’in Barry Allen’ı Grant Gustin, film sayesinde büyük ekrana adımını atıyor. Illuminerdi’nin yaptığı habere göre Gustin’in filmde bir cameo rolü olacak. Rolüne dair herhangi bir açıklama yapılmasa da CW serisinde oynadığı Barry Allen rolünü canlandıracağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

Ezra Miller, The Flash Dizisinde Grant Gustin ile Yan Yana Gelmişti

Ezra Miller The Flash Dizisi Grant Gustin

Grant Gustin’in The Flash setinde yer alması aslında hayranlar için sürpriz olmadı. Flash dizisinin Crisis on Infinite Earths bölümünde Ezra Miller, Arrowverse bünyesinde televizyon ekranında görünmüştü. Kostümleri üzerinden birbirleri ile şakalaşmaları izlemesi keyifli sahneler sunmuştu. Dolayısıyla çoklu evrenlerin temeli daha öncesinden atılmıştı. Ancak filminin bunu daha büyük bir açıdan ele alacağı neredeyse kesin. Üstelik Snyder’s Cut sonrası DC’nin Arrowverse evrenini genişleterek yeni hikâyelere yer açmak istemesi Miller’ın multiverse içinde yolculuğuna farklı bir katman katacak.

Daha önce de belirttiğimiz gibi Gustin’in film içinde nasıl bir rol üstleneceği henüz kesinlik kazanmadı. Ancak Barry Allen rolünü canlandırırsa çizgi roman devinin sinema sektörü için büyük bir atılım yapacağı düşünülüyor. Böylece Marvel Sinematik Evreni’nin Spider-Man: No Way Home ile yakaladığı başarıyı kendi evrenlerine yansıtma imkanını yakalayacak.

- Reklam -

The Flash, herhangi bir erteleme almadığı takdirde 4 Kasım 2022 tarihinde beyaz perdede olacak.

Siz The Flash filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? DC çoklu evrenler fikrini başarılı bir şekilde ele alabilecek mi? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Geekosity, Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Grant Gustin görüntü olarak da daha iyi bir Flash olabilirdi aslında hatta koşma tarzıyla da. En azından Grant Gustin kollarını savurmadan bir koşucu gibi koşuyordu. :smiley:

  2. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    “Umarım John Wesley Shipp de olur” diyecektim ki, dizide de olduğunu görüp şaşırdım.

  3. Avatar for Metin_Dolunay Metin_Dolunay dedi ki:

    Geçekci olmak gerekirse Dc fanı olarak ınjustice filmi gelmeden Dcnin evreni yarım kalmış gibi olacaktır bu işi çözmenin tek yolu fithe flashı
    ınjustice evrenine sokaktır. İllaha çizgi roman senaryosu olmak zorunda değil kendi sinematik evrenin yaratması lazım ufak dokunuşla. Marvel 'İn yaptığı gibi

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robert E. Howard kimdir? Hayatı ve ölümü

Robert E. Howard Kimdir? Kılıç ve Büyü Türünün Öncü Yazarına Detaylı Bakış

Star Trek: Picard 2. Sezon Yeni Fragman

Star Trek: Picard’ın 2. Sezonundan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı