in

The Formula Filmi, Robert De Niro ve John Boyega ile Geliyor

The Formula filminin oyuncu kadrosu netleşiyor. Netflix’in yeni yapımı Robert De Niro ve John Boyega ile geliyor.

The Formula Robert De Niro John Boyega Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix dijital arşivindeki film kütüphanesini geliştirmeye devam ediyor. Genç bir Formula 1 pilotunun hayatına odaklanacak yapımın oyuncu kadrosu da yavaş yavaş netleşiyor. Robert De Niro ve John Boyega ekibe katılan isimler arasında yer aldı.

Raging Bull (1980) ve The Godfather: Part II (1974) ile Oscar ödülüne layık görülen Robert De Niro’nun yeni filmi belli oldu. De Niro, son yıllarda pek çok yapımla izleyici karşısına çıkmıştı. Kendisini son olarak Martin Scorsese imzalı The Irishman’de görme fırsatı bulmuştuk. Böylece Robert De Niro, İrlandalı sonrası Netflix’e geri dönmüş oluyor.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens filminde Finn karakterini canlandıran, Attack the Block ve Pacific Rim: Uprising ile tanınan İngiliz oyuncu John Boyega ise yapımın bir diğer yıldızı olacak. Boyega, son olarak Small Axe adlı mini dizide izleyicilerin karşısına çıktı.

- Reklam -

robert de niro irishman

The Formula filminin başında ise Gerard McMurray yer alacak. Kendisini The First Purge, Burning Sands ve Battle Buddy yapımlarının yönetmenliğini üstlenmesi ile tanıyoruz. McMurray aynı zamanda yapımın senaryosunda da görev alacak.

Netflix’in The Formula Filmi Suç ve Gerilim Türlerinde Olacak

Suç, gerilim ve aksiyon odaklı bir film olarak tanımlanan The Formula filmi geliştirilmeye devam ediyor. Hayatta kalan son aile üyesini kurtarmak için yarışlara girmeye mecbur kalan bir Formula 1 pilotunun hikâyesine odaklanacak yapım, Netflix ekranlarına gelecek.

Yapımın bir başka önemli özelliği ise Al Pacino’nun da yer aldığı 1977 tarihli Bobby Deerfield filminden bu yana, günümüzün Grand Prix yarışlarını konu alan ilk Hollywood imzalı F1 filmi olması.

- Reklam -

the formula John Boyega

Jason Micael Barmen’ın yürütücü yapımcı olarak yer alacağı filmde Sam Shaw ve Ephraim Walker da yapımcı olarak görev alacak.

The Formula filminin Netflix kütüphanesindeki yerini ne zaman alacağı sorusu ise henüz yanıt bulmuş değil.

Peki siz The Formula filmi için heyecanlı mısınız? F1 yarışlarını takip ediyor musunuz? Robert De Niro ve John Boyega’lı bir yapım ilginizi çekiyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ejderha Mızrağı Yeni Romanları

Ejderha Mızrağı Yeni Romanları ile Geliyor

Shaman King animesi yeniden

Shaman King Animesi Yeniden Çekiliyor