in ,

Oscarlı Aktör Eddie Redmayne’in Seri Katili Canlandırdığı “The Good Nurse” Filminden Fragman

The Good Nurse fragmanı yayınlandı. Eddie Redmayne ve Jessica Chastain’in başrollerini paylaştığı film, Netflix platformunda yayınlanacak.

the good nurse fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Good Nurse fragmanı görücüye çıktı. Netflix kütüphanesine eklenmeye hazırlanan yapımın yönetmenliğini Tobias Lindholm üstleniyor.

Amerikalı yazar Charles Graeber’ın The Good Nurse kitabından uyarlanan film, hayati tehlikesi bulunan bir kalp hastası anne ve hemşire olan Amy Lougren’in gerçek hikâyesine dayanıyor.

Bir dizi hastanın gizemli ölümüyle başlayan hikâye, gerçeği ortaya çıkartmak zorunda kalan bir hemşirenin macerası gözler önüne seriliyor.

- Reklam -

Hikâye, Pennsylvania’da yaşanan ve 16 yıl boyunca hastalarına ölümcül doz uygulayarak 400’e yakın insanı öldürdüğü söylenen bir seri katilin gerçek yaşamını takip ediyor.

Yapımın yönetmen koltuğunda Druk (Körkütük) ve Jagten (Onur Savaşı) filmlerinin senaristi Danimarkalı Tobias Lindholm yer alıyor. Lindholm daha önce Mindhunter dizisinin iki bölümünün de yönetmenliğini üstlenmişti.

Yapımın senaryosu ise Sam Mendes’in 1917 filminin senaryosuyla Oscar adaylığı alan Krysty Wilson-Cairns imzasını taşıyacak.

The Good Nurse Fragmanı | İZLE

YouTube video

Filmin başrolleri arasında The Danish Girl ile Oscar kazanan, Les Misérables, The Theory of Everything ve Fantastic Beasts serisindeki performansıyla tanınan Eddie Redmayne ile bir başka Oscar’lı aktris Jessica Chastain yer alıyor. Chastain, 2022’de The Eyes of Tammy Faye ile Akademi Ödülü’ne layık görülürken oyuncu ayrıca Interstellar ve Molly’s Game gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Noah Emmerich (The Americans), Nnamdi Asomugha (Sylvie’s Love) ve Kim Dickens (Gone Girl) gibi isimler de yer alıyor.

the good nurse fragman netflix

- Reklam -

The Good Nurse filmi, Simon Kinberg imzalı The 355’ın ardından Chastain’in ikinci casus – gerilim türü yapımı olacak.

Charles Graeber’ın kaleme aldığı The Good Nurse kitabı 2013 yılında yayımlanmış ve Edgar Ödülü’nde En İyi Gerçek Suç Kitabı kategorisinde aday gösterilmişti. Eser, İyi Hemşire adıyla 2014’te Okuyan Us Yayınları tarafından Türkçeye de kazandırılmıştı. Kitabın Türkçe çevirisi Nuray Önoğlu ve Erhan Akay’a ait.

the good nurse fragman film

Yapım dünya prömiyerini 11 Eylül 2022 tarihinde Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştirecek. Filmin Netflix üzerinden genel izleyiciye açılacağı tarih ise 26 Ekim 2022 olarak açıklandı.

Başrollerini iki Oscar’lı oyuncunun paylaştığı The Good Nurse filmi için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

medyum aranıyor ilan reklam

İngiltere’de Reklam Panosuna Verilen İlan Gündem Oldu: “Medyum Aranıyor, Nereye Başvuracağınızı Biliyorsunuz”

The Rings of Power Ismael Cruz Cordova siyah elf

Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Siyah Elfi Canlandıran Oyuncu, İki Yıldır Nefret Mesajları Aldığını Açıkladı