in ,

Chris Evans ve Ryan Gosling’li Netflix Filmi “The Gray Man”den Yeni Fragman

The Gray Man fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Chris Evans ve Ryan Gosling’in yer aldığı yeni Netflix filmini Russo Kardeşler yönetiyor.

The Gray Man Fragmanı: Yeni Chris Evans Filmi
- Reklam -
- Reklam -

The Gray Man fragmanı paylaşıldı. Chris Evans ve Ryan Gosling’in başrollerinde yer aldığı yeni Netflix filmi, Avengers ile tanınan Russo Kardeşler tarafından yönetiliyor.

Mark Greaney’nin aynı adlı romanının uyarlanan The Gray Man, 2020’nin ortalarında Ad Astra yönetmeni James Gray’den Avengers: Endgame ikilisi Russo Kardeşler’e geçti ve on yıldan fazla bir süredir geliştirme aşamasında kaldı. Daha önce Brad Pitt ve Charlize Theron da dahil olmak üzere proje için çeşitli yıldızlarla görüşmelerde bulunsa da, Netflix sonunda Ryan Gosling ve Chris Evans ile anlaştı.

The Gray Man filminde Ryan Gosling, CIA’in karanlık sırlarını ortaya çıkaran ve başına bir hedef konduğu için kaçmaya zorlanan yetenekli paralı asker Court Gentry’yi canlandırıyor. Chris Evans ise psikopat eski meslektaşını canlandırıyor ve dünyanın dört bir yanında onu takip eden ödül avcısı olarak rol alıyor.

- Reklam -

The Gray Man’in oyuncu kadrosunda Gosling ve Evans’ın yanı sıra Knives Out’tan Ana de Armas, Bridgerton’dan Regé-Jean Page, The Matrix Resurrections’tan Jessica Henwick, Oscar ödüllü Billy Bob Thornton, Oscar adayı Alfre Woodard, Loki’den DeObia Oparei ve son olarak The Many Saints of Newark’ta oynayan Michael Gandolfini yer alıyor. Filmin vizyona girmesiyle, izleyiciler Russo Kardeşler’in aksiyon türüne dönüşüne bir kez daha şahitlik edecekler. Senaryo ise Joe Russo, Christopher Markus ve Stephen McFeely tarafından kaleme alındı.

Sonunda Netflix tarafından filmin resmi fragmanı da yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Gray Man Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

The Gray Man Konusu

Film, CIA ajanı Court Gentry’nin, namıdiğer Sierra Six’in hikâyesini anlatıyor. Eski CIA denetleyicisi Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton) tarafından federal hapishaneden çıkarılıp teşkilata getirilen Gentry, bir zamanlar CIA tarafından desteklenen son derece yetenekli bir ölüm makinesiydi. Fakat artık roller tersine döndü ve Six, onu ortadan kaldırmak için her şeyi yapmaya hazır olan CIA’deki eski ortağı Lloyd Hansen (Chris Evans) tarafından dünya çapında bir insan avının hedefi hâline getirildi. Neyse ki ajan Dani Miranda (Ana de Armas) arkasını kolluyor ve Six’in buna gerçekten ihtiyacı var.

- Reklam -

The Gray Man, 22 Temmuz 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Gray Man’in fragmanını nasıl buldunuz? Russo Kardeşler ve Chris Evans işbirliği ile hazırlanan yeni yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Yanlışlıkla “D.Gray-man” gibi okumuşum, nasıl yani dedim :astonished: Dikkatlice okuduğumda ise :yum:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zaniyeler - Selahattin Enis

İstanbul’un En Karanlık Dönemini Konu Alan “Zaniyeler” Bir Kez Daha Günümüz Türkçesinde

George R.R. Martin Game of Thrones HBO

George R.R. Martin: “Game of Thrones, Orta Dünya’nın The Sopranos’u Denilerek Pazarlandı”