in

The Hunger Games ve John Wick Dahil 4 Film YouTube’da Yayınlanacak

The Hunger Games ve John Wick gibi popüler filmler Lionsgate tarafından her hafta ücretsiz ve canlı olarak YouTube’da yayınlanacak.

The Hunger Games İzle
- Reklam -
- Reklam -

Koronavirüs günlerinde birçok insan kendisini eve kapattı. Karantinayla geçen zamanda ise insanlara yeni içerikler sunmak biraz daha zorlu hale geldi. Amerikalı yapım ve eğlence şirketi Lionsgate, bugünden itibaren her cuma aralarında The Hunger Games ve John Wick’in de bulunduğu 4 popüler filmi YouTube üzerinden canlı olarak yayınlayacağını duyurdu.

Çin’in Wuhan kentinde Aralık 2019 itibarıyla ortaya çıkan ve birkaç ay içerisinde pandemi ilan edilen Corona Virüsü, tüm dünyada işleri daha kötü bir boyuta taşımaya devam ediyor. 2.2 milyondan fazla insanı enfekte eden, 150 binden fazla insanın ise hayatını sonlandıran Covid-19; bir süre daha yaşantımızın bir parçası olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Bu süreçte pek çok sanatçı, şirket, yapımcı eskiye yönelik arşivlerini ücretsiz olarak dijital erişime açıyor. Lionsgate de bu zincire 4 popüler yapımını her cuma YouTube üzerinden canlı yayınlayarak katılacak. Programın adı ise Lionsgate Live! A Night at the Movies olarak duyuruldu.

- Reklam -

Lionsgate, The Hunger Games ve John Wick Dahil 4 Filmini Ücretsiz Olarak Canlı Yayınlayacak

Hazırlanan bir aylık programda, her cuma bir tane olmak üzere toplamda 4 film yayınlanacak: The Hunger Games, John Wick, La La Land ve Dirty Dancing.

Etkinlik, Amerikalı oyuncu Jamie Lee Curtis’in (Halloween, Knives Out ve True Lies) sunuculuğunda gerçekleştirilecek. Oyuncu, etkinlikte film öncesi ve sonrasında sinemaya dair anılarından bahsedecek ve pek çok ünlü ismi programa konuk edecek.

Lionsgate Filmleri

Lionsgate’in bu ücretsiz yayınları, aynı zamanda şu sıralar durma noktasında olan sinema sektörüne de destek olmayı hedefleyecek. Gösterimler sırasında Will Rogers Motion Picture Pioneers Foundation’a bağış yapılması teşvik edilecek ve toplamam para sinema endüstrisinin emekçileri için kullanılacak.

Gösterimlerin, yeterli ilgiyi görmesi durumunda sonraki aylarda da aynı şekilde de devam etmesi bekleniyor.

- Reklam -

Hangi Film, Ne Zaman, Nerede Yayınlanacak?

Lionsgate Live! A Night at the Movies programı Lionsgate Movies adlı YouTube hesabı üzerinden yayınlanacak. Bağış yapmak isteyen ve filme kalan zamanı görmek isteyen izleyiciler buradaki bağlantıyı kullanabilecek.

Açıklanan program ise aşağıdaki gibi:

  • 17 Nisan: The Hunger Games (2012)
  • 24 Nisan: Dirty Dancing (1987)
  • 1 Mayıs: La La Land (2016)
  • 8 Mayıs: John Wick (2014) (Yaş sınırlaması olacak)

Not: Zaman farkı nedeniyle filmler, programdaki tarihten birer gün sonra, Türkiye saatiyle 04.00’te yayınlanacak.

La La Land İzle

Siz bu hamleyi nasıl karşılıyorsunuz? Filmleri bir de bu şekilde evinizin konforunda deneyimlemeye ne dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle buluşturabilirsiniz.


* Asterix Çizgi Romanı Corona Virüsü’nü Konuk Etmiş

Kaynak: The Hollywood Repoerter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yunan Mitleri - Robert Graves

Yunan Mitleri Gözden Geçirilmiş Baskısıyla Raflarda

daredevil çizgi roman

Daredevil’ın Daha Renkli İkizi Mike Murdock: Hayal mi, Gerçek mi?