in

Kült Vampir Filmi “The Hunger” Yeniden Çekiliyor

Kült vampir filmi “The Hunger”, yıllar sonra yeniden çekiliyor. 1983 yılında çıkan maceranın başrollerinde David Bowie, Catherine Deneuve ve Susan Sarandon yer almıştı.

the hunger
- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros.’un 1983 yapımı kült vampir filmi The Hunger yeniden çekiliyor.

David Bowie, Catherine Deneuve ve Susan Sarandon’ın başrollerini oynadığı ateşli vampir filmi Tony Scott tarafından yönetilmişti. Whitley Strieber’in bir romanına dayanan film, çıktığı yıl farklı atmosferiyle ses getirmişti. Şimdi Warner Bros. söz konusu filmi yeni kadroyla tekrar hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Son olarak 2017 yılında çıkan Professor Marston and the Wonder Women ile adından söz ettiren Angela Robinson, filmin yönetmeni olarak seçildi. A Simple Favor ve Speak gibi filmlerin senaristi olan Jessica Sharzer da filmi yeniden senaryolaştıracak isim oldu. Sharzer,Amazing Stories’in yapımcısı ve American Horror Story’nin yazarı olarak da tanınıyor.

- Reklam -

Orijinal filmde Catherine Deneuve, aşıklarına kan enjekte ederek sonsuz yaşam vaat eden asırlık vampir Miriam’ı canlandırdı. David Bowie, sevgilisi John rolündeydi. John hızla yaşlanmaya başladığında, bir tedavi bulmak için gerontolog Sarah’dan (Susan Sarandon) yardım ister. Bununla birlikte, üçü ihanet, gerilim ve seksle dolu süreçte tehlikeli bir aşk üçgeni başlatır. Miriam ve John birkaç genç aşığı avlarken, filme aşina olmayanlar bile muhtemelen gotik rock grubu Bauhaus’un klasik “Bela Lugosi’s Dead”i seslendirdiği ikonik açılışına aşinadır.

Kült Vampir Filmi The Hunger Daha Önce de Yeniden Çekileceği Açıklanan Yapımlardan Biriydi

the hunger vampir filmi

Ayrıca bu film Angela Robinson’un seksi vampirler dünyasına ilk girişi olmayacak. Daha önce 22 bölüm için HBO’nun ünlü dizisi True Blood’da yazar, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak çalıştı. Sharzer da Hulu için yakında yayınlanacak olan Nine Perfect Strangers’ın yapımcılığını yaptı ve senaryosunu kaleme aldı. Haliyle yeni hayranlar için ortaya nasıl bir işçiliğin çıkacağı şimdiden merak konusu oldu.

- Reklam -

Aslında The Hunger için Warner Bros. tarafından denenen ilk hamle bu değil. Dev stüdyo ilk olarak 2009 yılında yeniden yapım planlarını açıklamıştı. Hatta Anya Taylor Joy ve Jennifer Lawrence, başroller arasında adı geçen isimlerdi. Fakat söz konusu proje söylenti olmanın ötesine geçemedi ve uzun bir süre sessizliğe gömüldü. Şimdilik yeniden yapımda başrolleri kimlerin paylaşacağı ise belirsizliğini koruyor.

1983 tarihli The Hunger’ı sizler izlemiş miydiniz? Filmle ilgili yorumlarınızı ve tekrar çekilecek olması hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Tor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Batman fotoğrafları

The Batman Filminden Yeni Fotoğraflar: Batmobile, Catwoman ve Riddler Sahnede

Darkhawk çizgi roman

Darkhawk 30. Yıl Dönümünü Özel Bir Seri ile Kutluyor