in

Fight Club’ın Yönetmeni David Fincher’dan Yeni Bir Gerilim Filmi: “The Killer”a İlk Bakış

The Killer filminden ilk bakış görselleri yayınlandı. David Fincher’ın Netflix’te yayınlanacak yeni yapımında başrol koltuğu Michael Fassbender’a ait.

The Killer: David Fincher'ın Yeni Filmine İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

The Killer filmi ufukta gözüktü. Fight Club yönetmeni David Fincher imzalı yeni gerilim filmi, Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak.

David Fincher’ın yeni filmi The Killer’a ait ilk bakış görselleri paylaşıldı. Filmde Michael Fassbender uluslararası bir insan avının ortasındaki bir suikastçıyı canlandıracak. Filmin başrolünde  Fassbender’a Tilda Swinton henüz açıklanmayan rolüyle eşlik edecek. Gerilim filmi, Matz takma adıyla yazar Alexis Nolent ve illüstratör Luc Jacamon tarafından yaratıldı. Dizi, 1998 ile 2013 yılları arasında yayınlanan 12 ciltten oluşuyor.

Çizgi romanlar yaptığı işte yıllarca en iyi olan isimsiz bir suikastçının, çatlamaya ve psikolojik bir kriz yaşamaya başlamasını konu alıyor. Yeni film Michael Fassbender için 2019’daki X-Men: Dark Phoenix’ten sonraki ilk işi olacak.

- Reklam -

Netflix, 2023 yılı içerisinde çıkacak filmlerinin kısa bir özetini geçtiği tanıtım videosu ile Fincher’ın yakında çıkacak olan aksiyon filminin ilk bakış görüntülerini de paylaşmış oldu. Görüntüler son derece kısa olsa da, Fassbender’ın canlandırdığı suikastçıyı sıkı koreografiye tabi tutulmuş iki dövüş sahnesinin ortasında görüyor. Ayrıca bir dış ses anlatımında “Doğaçlama yapma. Kimseye güvenme,” deniliyor. Tanıtımda filmin çıkış tarihinin 10 Kasım 2023 olduğu da belirtiliyor.

Hemen aşağıda yer alan tanıtım videosunun 1.37 dakikasında ilk bakışa ulaşabilirsiniz.

The Killer: Yeni David Fincher Filmine İlk Bakış | İZLE

YouTube video

(İlk bakış videosuna YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Videoda yer alan bazı anlara ise aşağıdan göz atabilirsiniz:

The Killer: David Fincher’ın Yeni Filmine İlk Bakış

The Killer Yeni David Fincher Filmi Netflix

- Reklam -

The Killer Yeni David Fincher Filmi Netflix

Filmde Fassbender ve Swinton’ın yanı sıra Dolores rolünde Kerry O’Malley ve Hodges rolünde Charles Parnell de rol alacak. Daha önce Fincher ile 2020 yapımı Mank ve Mindhunter serisinde 16 bölümlük işbirliği yapan görüntü yönetmeni Erik Messerschmidt de projede yer alan isimler arasında.

Sık sık Fincher ile işbirliği yapan Trent Reznor ve Atticus Ross müzikleri besteleyecek. İkili daha önce Fincher ile The Social Network, The Girl with the Dragon Tattoo, Gone Girl ve Mank’ta işbirliği yaptı. Senarist Andrew Kevin Walker, daha önce Fincher’ın en başarılı filmlerinden biri olan ve Alien 3’nin olumsuz eleştiriler almasının ardından yönetmeni yıldızlığa iten Se7en’da birlikte çalıştıktan sonra The Killer’ın da yazarlığını üstlendi.

The Killer aslında 2007 yılından bu yana geliştirilme aşamasında olan bir proje. Fincher başlangıçta filmi Paramount Pictures’ın dağıtımını ve Alessandro Camron’un senaryoyu yazmasıyla yöneteceğini duyurmuştu. Ancak yıllar içinde planlar değişti ve Fincher’ın Netflix ile ile dört yıllık özel bir anlaşma imzalaması sonucunda proje hayata geçti.

David Fincher’ın işlerini nasıl buluyorsunuz? Yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Anthony Hopkins, "Those About to Die" Kadrosuna Katıldı

Anthony Hopkins, Gladyatörlerin Dünyasını Anlatan Yeni Bir Dizide Roma İmparatorunu Canlandıracak

Sadie Sink, O'Dessa Filmi Kadrosuna Katıldı

Stranger Things’in Yıldızı Sadie Sink, Bir ‘Kıyamet Sonrası Rock Operası’nda Rol Alacak