in ,

The King’s Man Fragmanı: Kingsman’ın Öncesini Anlatacak Yapım Yaklaşıyor

The King’s Man fragmanı yayınlandı. Kingsman serisinin öncesini anlatacak 20th Century Studios macerası bu yılın sonunda beyaz perdeye geliyor.

The King's Man Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Kingsman adlı gizli örgütün geçmişini konu alacak The King’s Man filminin yeni fragmanı yayınlandı.

The King’s Man, Mark Millar ve Dave Gibbons’ın The Secret Service adlı çizgi romanına dayanan Kingsman: The Secret Service ve The Golden Circle filmlerinin devamı niteliğinde bir yapım olarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Film, muadilleri ile bağlantılı olsa da, onlardan çok daha öncesini konu alacak. Kötü şöhretli casus teşkilatı Kingsman örgütünün kökleri I. Dünya Savaşı’na dayanan geçmişini araştıracak.

Filmin çıkış tarihi birçok defa erteleme aldı. Aslında 14 Şubat 2020 tarihinde vizyona girecek olan macera, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisinin başlangıcına denk geldiği için ertelendi. Daha sonra yeni bir fragman ile çıkış tarihi 18 Eylül 2020’ye çekilen yapım virüsün şiddetini artırması sonucu bir kez daha ertelendi. Yapım 2021’in sonunda hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Şimdi de filmin +18 izleyiciye yönelik yeni bir fragmanı yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The King’s Man Red-Band Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeni yayınlanan kırmızı bant fragmanda, Rasputin’in tanıtımıyla başlayan filmden yeni görüntülerle dolu. Hayranlar, üyeleri milyonları yok eden bir savaşı durdurmaya çalışırken, kötü şöhretli istihbarat örgütü hakkında da kısa bir tarih dersi alıyorlar.

Filmin yönetmeni olan Matthew Vaughn, 2019 yılında ET’ye verdiği demeçte, yeni macera ile ilgili şunları söylemişti.

- Reklam -

“Diğer yapımlara göre daha ciddi, ama sıkıcı değil. Son 10 yılın Oscar ödüllü filmlerine tüm saygımla, pek çoğu tekrar izlemek isteyeceğiniz büyük, epik filmler değil. ’Harika bir film’ diye düşünürsünüz. Ama hemen ardından o filmle olan işiniz biter. Çocukken izlediğim filmleri hatırlıyorum. Lawrence of Arabia, Doctor Zhivago, French Connection ve The Man Who Will Be King… Oldukça büyüklerdi, destansılardı. Gerçek filmlerdi ama sıkıcı değillerdi. Macera türündelerdi ama kalpleri ve romantizmleri vardı. Bu türü modern bir izleyici kitlesine geri getirmenin zamanı geldi. Garip bir şekilde, ne kadar eski moda gidersek, o kadar taze hissettiriyor.”

Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou ve Charles Dance’ın başrollerini paylaştığı The King’s Man, 22 Aralık 2021 tarihinde beyaz perdede olacak.

The King’s Man’in yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yapımın diğer filmlere göre nasıl olacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Yine hedef kitlesi 13 yaş altı çocuklar olan fantastik komedi çekmişler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeniden Uyarlama Anime

Yeniden Uyarlaması Yapılan 10 Dikkat Çekici Anime Serisi

zamir hakan günday yeni kitap

Hakan Günday 8 Yıllık Aranın Ardından Yeni Romanı “Zamir” ile Geliyor