in ,

The King’s Man Vizyon Tarihi ve Yeni Fragman Paylaşıldı

The King’s Man vizyon tarihi netleşti. Kingsman adlı gizli örgütün geçmişini konu alacak yapımdan bir de taze fragman geldi!

The King's Man Vizyon Tarihi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Popüler çizgi roman serisi Kingsman, daha önce iki filmle sinemaya gelmişti. Şimdiyse bu gizli örgütün kurulduğu döneme ışık tutacak The King’s Man adlı filmin vizyon tarihi ve yeni fragmanı açıklandı.

Normal şartlar altında The King’s Man filmini 14 Şubat 2020 tarihinde vizyonda görecektik. Disney’in satın aldığı 20th Century Fox’un yapımcılığını üstlendiği bu spin-off film, Koronavirüs nedeniyle erteleme alan yapımlar arasına katıldı. Neyse ki yapımın yeni tarihi 2020’nin sonbaharını işaret ediyor. The Matrix 4 ya da John Wick 4 gibi filmlerin birer yıl ertelendiğini hatırlarsak açıklanan yeni tarih de kulağa çok da kötü gelmiyor.

The King's Man Vizyon Tarihi Fragman

- Reklam -

Mark Millar ve Dave Gibbons tarafından 2012 yılında yaratılan çizgi roman serisi için ilk uyarlama Kingsman: The Secret Service adıyla 2014’te gelmişti. Matthew Vaughn tarafından yönetilen yapım oldukça beğenilmişti. Serinin ikinci filmi olan Kingsman: The Golden Circle ise 2017’de vizyona girdi.

The King’s Man Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Şimdiyse maceranın kalığı yerden devam etmesinden ziyade, bu iki film ve çizgi romanlarda gördüğümüz gizli örgütün orijin hikâyesini izleyeceğiz.

İlk iki filmde olduğu gibi yine Matthew Vaughn tarafından yönetilen yapımın tanıtım çalışmaları da yavaş yavaş hız kazandı. 20th Century Fox filmden yeni bir tanıtım fragmanı paylaştı.

Oyuncu kadrosunda Harris Dickinson, Ralph Fiennes, Djimon Hounsou, Alison Steadman, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Gemma Arterton, Tom Hollander, Rhys Ifans, Daniel Brühl ve Charles Dance gibi başarılı isimleri barındıran film, istihbarat örgütünün geçmiş yıllarına odaklanacak.

- Reklam -

The King's Man Vizyon Tarihi Fragman

The King’s Man filminin yeni vizyon tarihi 18 Eylül 2020. Yapımın yalnızca sinemalarda vizyona gireceği bilgisinin ise özellikle altı çiziliyor. Bu da serinin haklarının Disney’e geçmesi sonrası hem filmin bağımsızlığını koruma çabası (Disney+ ve Hulu gibi servislere öncelik tanımayarak) hem de seyirciyi yeniden salonlara çekme gayreti olarak değerlendiriliyor.

Türkiye’de sinema salonlarının 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren kapılarını açacağını hatırlatalım.

The King’s Man Fragmanı

YouTube video

Peki siz yeni fragmanı nasıl buldunuz? Vizyon tarihinin gelecek yıla sarkmaması sizleri de memnun etti mi? Yapımda göreceğimiz olası Disney etkilerine dair yorumlarınız neler? Tüm görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz!


* Fransa’da Pandemi ile Ara Verilen Öpüşme Sahneleri Geri Döndü: “Aşk Ölmedi”

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the flash batman thomas wayne Jeffrey Dean Morgan

The Flash Filminde Thomas Wayne Karakterini Jeffrey Dean Morgan Oynayabilir

Güney Yıldızı - Jules Verne

Güney Yıldızı: Jules Verne’in Olağanüstü Yolculukları Sürüyor