in ,

“The Last of Us” Dizisinden Resmi Fragman: Kıyamet Sonrası Dünyaya Yeni Bakış

The Last of Us dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni görüntüler Joel ve Ellie’nin baba-kız ilişkisi haricinde izcilere ve kıyamet sonrası dünyaya yeni bir bakış sunuyor.

The Last of Us Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı
- Reklam -
- Reklam -

The Last of Us dizisinden resmi fragman paylaşıldı. Başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in paylaştığı popüler oyun serisinden uyarlanan HBO macerası için geri sayım sürüyor.

2023’ün en çok beklenen dizileri arsında yer alan yapımlardan bir tanesi de, sevilen Sony PlayStation oyunu The Last of Us’ın HBO uyarlaması. İlk duyurusu Mart 2020’de yapılan ve o günden bu yana oyuncuların merakla beklediği uyarlama için şimdiye kadar birçok paylaşım yapıldı. Dizinin ilk fragmanı da geçen eylül ayı sonlarında yayınlandı. Başrolde yer alan Pedro Pascal, dünyanın sonunu getiren bir virüsün tedavisini elinde tuttuğu düşünülen bir kızı, yani Bella Ramsey’in canlandırdığı Ellie’yi karantina bölgesine getirmekle görevli bir kaçakçı olan Joel Miller’ı oynuyor.

Brezilya’da gerçekleşen CCXP 2022 etkinlikleri kapsamında The Last of Us’ı bekleyenler için de güzel duyurular geldi. Etkinlikte hazır bulunan Pedro Pascal, hayranlarına ocak ayında prömiyeri yapılacak diziden neler bekleyeceklerine dair paylaşımlar yaptı. Panel sırasında HBO dizi için tam uzunlukta bir fragman yayınladı. Yeni fragman, Joel ve Ellie arasındaki baba-kız ilişkisini daha net şekilde vurguluyor. A-ha’nın “Take On Me” parçasının akıldan çıkmayan bir versiyonuna ayarlanan yeni görüntüler, izcilere ve kıyamet sonrası dünyaya başka bir korkunç bakışı da gösteriyor.

- Reklam -

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

The Last of Us Dizisinden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizide Pascal ve Ramsey’in yanı sıra içinden geçtikleri yerel bir kasabayı güçlendirmeye yardım eden Frank rolünde Murray Bartlett, Joel’in partneri Tess rolünde Anna Torv, Frank’in eski ortağı Bill rolünde Nick Offerman ve Tommy Miller rolünde Gabriel Luna yer alacak. Daha önceki fragmanda Yellowjackets yıldızı Melanie Lynskey’in de yer alacağı açıklandı. Merle Dandridge, oyun serisinde seslendirdiği karakteri Marlene’i dizide yeniden canlandıracak ve orijinal Joel ve Ellie’yi seslendiren Troy Baker ve Ashley Johnson da açıklanmayan rollerde yer alacak.

- Reklam -

The Last of Us, 15 Ocak 2023 tarihinde HBO ve HBO Max üzerinden izlenebilir olacak. Dizinin ülkemizde hangi kanal veya platform üzerinden yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

The Last of Us Dizisinden Yeni Fragman Paylaşıldı

Dizi için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alice in Borderland Dizisinden Yeni Fragman Yayınlandı

Hayatta Kalma Temalı Manga Serisinden Uyarlanan “Alice in Borderland”ın 2. Sezonundan Yeni Fragman

Yeni Dinozor Türü Keşfi Ördek Benzeri

71 Milyon Yıl Önce Yaşamış Ördek Benzeri Yeni Bir Dinozor Türü Keşfedildi