in

“The Last Voyage of the Demeter” Bugüne Kadar Yapılmış En Korkutucu Dracula Uyarlaması Olabilir

The Last Voyage of the Demeter yıldızı David Dastmalchian, yeni filmin şimdiye kadar yapılmış en karanlık Dracula uyarlaması olacağını söyledi.

The Last Voyage of the Demeter En Korkutucu Dracula Filmi Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

The Last Voyage of the Demeter vizyona girmek için gün sayıyor. Filmin başrol oyuncusu David Dastmalchian, yapımın Bram Stoker’ın ünlü eseri Dracula’nın en korkunç ekran uyarlamasını ekrana taşıyacağını söyledi.

Sinema dünyasının en ünlü karakterleri arasında yer alan Dracula birçok farklı şekilde büyük ekrana taşındı. Bunlar arasında en yakın tarihlisi 14 Nisan’da vizyona girecek ve Nicholas Cage’in ünlü kontu canlandırdığı Renfield yapımı olacak. Ancak Bram Stoker’ın ünlü canavarına daha karanlık bir bakış atmak isteyenler için The Last Voyage of the Demeter iyi bir tercih sunuyor.

André Øvredal’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Liam Cunningham, Aisling Franciosi ve Corey Hawkins gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı yapım Demeter gemisinin kaptanının seyahat defterinde geçen olayları konu alıyor. Dracula’yı Whitby’e götürmek üzere yola çıkan gemide kötücül ve karanlık şeylerin yaşanmasını konu alan bölüm daha öncesinde başka film ve dizilerde de konu alınmıştı. Ancak The Last Voyage of the Demeter, Stoker’ın kaleme aldığı “The Captain’s Log” isimli bölümü bütünüyle ekrana taşıyacak ilk eser olacak.

- Reklam -

The Last Voyage of the Demeter En Korkutucu Dracula Filmi Olabilir

David Dastmalchian’a Göre “The Last Voyage of the Demeter” En Korkutucu Uyarlama Olacak

Filmde, geminin ikinci kaptanı Wojchek rolünü üstlenen David Dastmalchian, Collider için verdiği röportajda yönetmen Øvredal’ın kaynak materyale olan tutkusuna ve bunu ekrana yansıtma şekline dair ipuçları veriyor. Bununla birlikte filmin şimdiye kadar çekilmiş en korkunç Dracula filmi olduğunu söylüyor:

“André Øvredal bu türün içinde büyümüş ve onu özümsemiş biri. Korku onun temeli ve gerçekten canavar bir çocuk. Bram Stoker’ın Dracula’sına karşı, tıpkı benim gibi, ayrı bir bağlılığı ve sevgisi de var. Kitaptaki karakterlere ve olaylara dair bilgisinin yanı sıra onları anlatış biçimi de bir o kadar kendisine has. Trollhunter, Scary Stories to Tell in the Dark ve The Autopsy of Jane Doe gibi filmlerine hakim olanlar bilecektir ki Øvredal ufak işlerin adamı değil. Bana kalırsa bu film insanları başka bir yere götürürken onları oldukça korkutacak bir film olacak.”

- Reklam -

The Last Voyage of the Demeter En Korkutucu Dracula Filmi

Yıllar boyunca birçok esere konu olan Dracula’nın André Øvredal’ın elinde nasıl yorumlanacağı ise merak konusu. Korku türünde sevilen eserler veren Norveçli yönetmenin The Last Voyage of the Demeter filmi 11 Ağustos 2023 tarihinde vizyona girecek.

Siz The Last Voyage of the Demeter filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kar Havası - Jessica Au

Japonya Sokaklarında Geçen Jessica Au İmzalı “Kar Havası” Türkçede

Brezilya Zuzu Yüz Yeniden Canlandırma

9.600 Yıl Önce Brezilya’da Yaşamış Bir Kişinin Yüzü Yeniden Canlandırıldı