in

The Lego Movie 2’yi Neden İzlemelisiniz? [Video]

Bu cuma vizyona girecek “The Lego Movie 2” (Lego Filmi 2) filmini basın gösteriminde izledik ve spoiler’sız olarak ilk yorumlarımızı canlı yayında paylaştık.

lego movie inceleme
- Reklam -
- Reklam -

LEGO Filmi 2”de kahramanlarımız yepyeni, aksiyon yüklü bir macerada, sevgili şehirleri Bricksburg’ü kurtarmak için yeniden bir araya geliyorlar. Her şeyin muhteşem olduğu günlerin üzerinden beş yıl geçmiştir ve şimdi şehir sakinleri yepyeni bir tehditle karşı karşıyadırlar: Uzaydan gelen Lego Duplo istilacıları her şeyi yeniden inşa edilebileceklerinden daha hızlı bir şekilde paramparça etmektedirler.

İstilacıları yenme ve LEGO evrenine uyumu geri getirme sorumluluğu Emmet, Lucy, Batman ve dostlarını çok uzak, keşfedilmemiş dünyalara, hatta her şeyin müzikal olduğu tuhaf bir galaksiye bile götürecektir. Bu görev onların cesaretini, yaratıcılığını, Usta Yapıcılık becerilerini sınayacak ve gerçekten ne kadar özel olduklarını ortaya çıkaracaktır.

Bu cuma gösterime girecek olan filmi basın gösteriminde izledik ve sürprizbozansız (spoiler’sız) olarak ilk görüşlerimizi anlattık.

- Reklam -
- Reklam -

Hakan Tunç ve Atakan Uçarın filmle ilgili düşüncelerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!

YouTube video

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

110 Yıllık Ağaç Kütüğünden Kütüphane

110 Yıllık Ağaç Kütüğünden Hobbit Evi Misali Büyülü Bir Kütüphaneye

Avengers Endgame Super Bowl Fragman

Avengers: Endgame’den Bir Televizyon Reklamı Yayınlandı