in

The Lion King 2 Filmi İlk Maceranın Öncesini Anlatacak

The Lion King 2 filminin bazı detayları belli oldu. Aslan Kral 2, ilk maceranın öncesini konu alacak bir senaryo ile gelmeye hazırlanıyor.

the lion king 2 disney
- Reklam -
- Reklam -

The Lion King 2 konusunda yeni gelişmeler duyuruldu. Aslan Kral 2, bilindik maceranın öncesini anlatan bir film olacak!

Koronavirüs salgını sinema sektörünü de vurmadan önce Disney, kült olarak anılan serilerinin gerçek oyuncularla yeniden çekilmesi konusunda bir ivme yakalamıştı. The Lion King, Aladdin gibi serilerin gerçek oyunculu filmleri o kadar önemli bir başarıya imza attı ki çok geçmeden stüdyo tarafından bu yapımların devamı duyuruldu.

Son olarak Disney’in uzun bir direnmenin ardından yayın platformu Disney+’ta gösterime koyduğu Mulan’ı izlemiştik. Ayrıca, Aladdin 2 için çizgi film versiyonunun ikinci filmi üzerinden gitmek yerine yeni bir hikâye işleneceği açıklanmıştı.

- Reklam -

aslan kral 2

The Lion King 2 filmi senaryosu konusunda gelen haber, devam yapımının ilk filmin öncesini anlatacağı yönünde. Ayrıca yönetmen koltuğuna Moonlight ekibinde gördüğümüz Barry Jenkins oturacak. Kendisi bu yapımla Academy Award’a layık görülmüştü. Filmin müzikleri yine Hans Zimmer’a emanet. Zimmer, müzikler için Pharrell Williams ve yine Moonlight’tan tanıdığımız Nicholas Britell’la birlikte çalışacak.

The Lion King 2 Filmi Nasıl Bir Macerayı Konu Alacak?

İlk filmin öncesinde hangi noktalara değinileceği konusunda henüz bir açıklama mevcut değil. Fakat genel kanı, Mufasa’nın geçmişi ve kardeşi Scar’la olan ilişkisinin işleneceği yönünde. Önceden yapılan bir açıklamada da filmin “alışılageldik bir devam filmi olmaktan ziyade Mufasa’nın köklerine inerek ilk filmdeki karakterlerin hikâyesinin tamamlayacağı” belirtilmişti. Bu yüzden filmde Simba, Timon ve Pumbaa’yı görme ihtimalimizin az olduğu düşünülüyor.

- Reklam -

the lion king 2 disney

Yönetmen Barry Henkins, yeni film hakkındaki duygularını şu şekilde dile getirdi:
“Afrika halklarının hayatlarına ve ruhlarına dokunarak Disney’le bu arkadaşlığı, aşkı ve mirası anlatan muhteşem hikâyede çalışmak bir rüyamın gerçek olması gibi.”
Aslan Kral’ın ilk yeniden yapım filmi kısa sürede 1 milyar dolarlık bir hasılata ulaşmış ve tüm zamanların en yüksek gişe hasılatına ulaşan ilk on film arasına girmeyi başarmıştı. Iron Man ve son dönemlerde The Mandalorian ile tanıdığımız Jon Favreau tarafından çekilen ilk filmin seslendirme kadrosunda Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor ve Alfre Woodard gibi isimler yer alıyordu.

Disney, gerçek oyunculu filmlerinden oldukça memnun gibi görünüyor. Peki siz The Lion King 2’nun ilk filmden öncesini anlatacak olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Filmden beklentileriniz neler? Tüm düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çıplak BluTv Can Evrenol Sansür

Çıplak Dizisi Yayından Kaldırıldı: Cüneyt Özdemir’in Paylaşımı, BluTV Yapımının Sonu mu Oldu?

Helstrom 2. sezon iptal

Helstrom 2. Sezon İptal Edildi