in ,

The Lion King (Aslan Kral) Yeniden Aynı Tadı Veriyor mu? (Spoiler’sız Video İnceleme)

Jon Favreau’nun yönetmenlik koltuğunda oturduğu yeniden uyarlama The Lion King’i (Aslan Kral) basın gösteriminde izledik ve ilk görüşlerimizi spoiler’sız olarak canlı yayında paylaştık.

The Lion King
- Reklam -
- Reklam -

İlk olarak 1994 yılında vizyona giren ve çocukluğumuzun en önemli çizgi filmleri arasında yer alan The Lion King (Aslan Kral) animasyon formatıyla tamamen yeni bir şekilde tekrar hayat buluyor.

Gelin konusuna göz atalım:

Jon Favreau’dan, tamamen yeni “Aslan Kral” filmi, geleceğin kralının doğduğu, Afrika savanlarına uzanan yolculuğu konu alıyor. Babası Kral Mufasa’yı örnek alan Simba, soylu kaderinin yolundan gitmeyi seçer. Ancak, bu yavru aslanın gelişini kraliyetteki herkes sıcak karşılamaz. Mufasa’nın kardeşi ve tahtın önceki varisi olan Scar, kendi planlarını yapmıştır. İhanet, trajedi ve oyunla yıkıma dönüşen Pride Rock savaşı, Simba’nın sürülmesine sebep olur. Simba, yeni birkaç arkadaşının da yardımıyla, büyümenin ve ona ait olan şeyi geri almanın yolunu bulmak zorundadır.
Bu cuma vizyona girecek olan The Lion King filmini basın gösteriminde izledik. Peki nasıl bulduk? Ekibimizden Atakan Uçar, Hakkı Usta ve Hakan Tunç Kayıp Rıhtım Youtube Kanalı’nda canlı olarak görüşlerini aktardılar.

İyi seyirler.

- Reklam -
YouTube video

 

- Reklam -

Yeni Dumbo’yu Sevdik mi? (Spoiler’sız Video İnceleme)

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Akıbeti, Aladdin ile aynı olacak gibi. Sinemada izlediğim ilk film olması sebebi ile bu filme mutlaka gideceğim. Animasyonu/çizgi filmi çok güzeldi. Umarım filmi de güzeldir. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chernobyl Dizi Kahraman Intihar

Çernobil Santrali Kahramanı, Diziyi İzledikten Sonra İntihar Etti

Emmy

2019 Emmy Ödülleri Adaylarına Game of Thrones Damgası