in

Javier Bardem’li The Little Mermaid Filminde Çekimler Başladı

The Little Mermaid çekimleri başladı. Disney’in Javier Bardem ve Halle Bailey’li Deniz Kızı filmi prodüksiyon aşamasında.

The Little Mermaid disney remake
- Reklam -
- Reklam -

Kültleşmiş serilerinin gerçek oyunculu filmleriyle iyi bir ivme tutturmayı başaran Disney, The Little Mermaid için de live action bir film duyurmuş, sevenlerini heyecanlandırmıştı. Aslında filmin geçen yıl çekilmesi planlanıyordu. Fakat birçok büyük bütçeli film gibi Koronavirüs salgını yüzünden The Little Mermaid çekimleri de ertelenmişti. Bu seferki müjdeyse oyuncu Javier Bardem’dan geldi. Ünlü oyuncu, tüm güvenlik önlemlerinin alındığını ve çekimlerin başladığını söyledi.

Oyuncunun çekimlerdeki deneyimi hakkında verdiği röportajdan bir kesitse şu şekilde:

“(Pandemi) Mutlaka etkiliyor çünkü otelden işe gitmek dışında yapacak bir şey yok. İşten otele, bu işin böyle yapılması gerekiyor. Tüm tedbirleri almak yorucuydu. Gerçekten büyük bir özen gösteriliyor, her gün setteki onlarca insana test uyguluyorlar. Birçok sağlık önlemi var ve bu yüzden güvende hissediyorum. Set bittiğinde diğer çoğu kişi gibi ben de evime dönüyorum ama düşünüyorum ki her şey olması gerektiği gibi yapılırsa güven içinde oluyorsunuz.”

- Reklam -

The Little Mermaid Filmi Oyuncu Kadrosu ile de Dikkat Çekiyor

Projede Jane Goldman ve David Magee’in kaleminden çıkanları Mary Poppins Returns yapımından tanıdığımız Rob Marshall’ın yönetmenliğinde izleyeceğiz. Lin-Manuel Miranda ve Alan Menken filmin müziklerini yapıyor. Alan Menken’in, filmin orijinalinin müziklerini de yapmış olduğunu hatırlatalım. Ayrıca Marshall, Miranda, John DeLuca ve Marc Platt de filmin uygulayıcı yapımcılığını üstleniyor.

The Little Mermaid disney remake

The Little Mermaid’in gerçek oyunculu versiyonunda Javier Bardem, Ariel’ın babası olan Kral Triton’ı canlandırıyor. Deniz kızı Ariel rolünü Halle Bailey üstleniyor. Ayrıca Jonah Hauer-King’i Prens Eric, Melissa McCarthy’yi Ursula, Daveed Diggs’i Sebastian, Jacob Tremblay’yi Flounder ve Awkwafina’yı Scuttle olarak göreceğiz. Filmde Noma Dumezweni ve Emily Coates’in rol alacağı da duyurulmuştu. Fakat iki oyuncunun hangi rolü canlandıracağı hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı.

- Reklam -

The Little Mermaid için henüz bir çıkış tarihi belirtilmiş olmasa da en olası tarihin 2022 olabileceği düşünülüyor.

Disney, The Little Mermaid’in gerçek oyunculu filmiyle de sevenlerini heyecanlandırmış görünüyor. Film için biraz daha beklememiz gerekecek olsa da kadro merak uyandırıcı. Peki siz film hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yavanna yavanna dedi ki:

    Mar Adentro filminden ötürü yıllardır sevdiğim aktörlerden, takip edeceğim:)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elon Musk Clubouse

Elon Musk, Clubhouse’ta Gelecek Planlarından Bahsetti

Black Panther Wakanda dizisi

Black Panther Yönetmeni Disney+ İçin Wakanda Dizisi Hazırlıyor