in ,

Küçük Deniz Kızı Ariel’in Hikâyesini Anlatan Halle Bailey’li Filmden Fragman

The Little Mermaid fragmanı yayınlandı. Disney’in ünlü masal kahramanına odaklanan Küçük Deniz Kızı filminden ilk tanıtım paylaşıldı.

the little mermaid fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Little Mermaid fragmanı görücüye çıktı. Disney’in köklü markaları arasında bulunan Küçük Deniz Kızı, Halle Bailey’nin başrolünde olduğu yeni live-action filmi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Disney’in D23 Expo etkinliği, medya devinin yeni projelerine dair tanıtımlar paylaşmayı sürdürüyor. 1989 yılında vizyona giren The Little MErmaid filmi; karakterleri, ikonik kötüsü ve zamana yenilmeyen müziği ile stüdyonun unutulmaz işleri arasında yer alıyor. Disney, bu sihri 2023 yılında Halle Bailey’nin başrolünde yer aldığı bir live-action film ile yeniden yaratmayı hedefliyor.

Yayınlanan yeni fragman izleyicilere, insan dünyasına hayran olan deniz kızı prensesi Ariel’e ilk bakış atma imkânı sunuyor. Ünlü deniz kızı Ariel, daha önce 1989 yapımında Jodi Benson tarafından seslendirilmişti. Fragmanda Bailey, yapımın kült şarkısı Part of Your World’ü de kendine özgü yorumuyla birlikte seslendiriyor.

- Reklam -

the little mermaid fragmanı küçük deniz kızı

Filmin yönetmenliğinde Mary Poppins Returns, Into the Woods, Memoirs of a Geisha ve Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides ile tanınan Rob Marshall yer alıyor.

Yapımın senaryosu ise daha önce Mary Poppins Returns filminde birlikte çalışan Jane Goldman ve David Magee ikilisi tarafından kaleme alınıyor.

The Little Mermaid Fragmanı | İZLE

YouTube video

Disney, son dönemlerde iyice hızlandırdığı live-action uyarlamalarda yapımların animasyon versiyonlarına büyük ölçüde sadık kalmasıyla dikkat çekiyor. Ancak Küçük Deniz Kızı filmi için yayınlanan tanıtım, şirketin modern izleyiciye ulaşmak için klasik hikâyeye çağdaş bir yorum getirdiğini de gösteriyor.

Yapımda Bailey ile birlikte Ariel’in sevgilisi Prens Eric rolünde Jonah Hauer-King, Ariel’in babası Kral Triton rolünde Javier Bardem, Grimsby rolünde Jude Akuwudike ve bir deniz cadısı olan Ursula rolünde Melissa McCarthy yer alıyor. Lorena Andrea ve Kajsa Mohammar da film için yaratılan yeni karakterlerden Perla ve Karina’yı canlandıracak.

- Reklam -

the little mermaid fragman disney

Ek olarak Daveed Diggs yengeç Sebastian’ı, Jacob Tremblay Flounder’ı ve Awkwafina Scuttle’ı seslendirecek. Simone Ashley, Jessica Alexander, Noma Dumezwani, Russell Balogh, Emily Coates ve Adrian Christopher, şu anda açıklanmayan rollerle kadroyu tamamlıyor.

The Little Mermaid filmi 26 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek.

Siz yeni The Little Mermaid filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapıma dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Disney prenseslerinin özellikle ırk değiştirmesine karşı biriyim çünkü her prenses her kültürden ve ırktan olabilir mottosu ile yola başlanmış bir şey Disney Prensesleri.Mesela Mulan Çinlidir,Rapunzel ve Pamuk Prenses Almandır,Merida İskoçtur…Ariel ise Yunandır ki zaten babası Poseidon falan direkt Yunan Mitolojisinden esinlenilmiş bir karakter.Sen bu karakteri siyahi ve rastalı yaparsan tabi karışırım çünkü bu çeşitlilik olayını bozuyorsun ki zaten sizin siyahi prensesiniz var Tiana diye.Ona da bit film çekersiniz ileride.Bunda niye beyaz bir kızıl kullanmıyorsunuz?

  2. Avatar for _Ged _Ged dedi ki:

    Sonuna kadar katılıyorum. Biz ırkçı falan da değiliz. O zaman yeni bir hikâyeyle devam edebilirlerdi. Hem hâli hazırda bu kadar çok bilinen hikâyeyi izlemekten daha da iyi olurdu. Isıtıp ısıtıp aynı şeyleri önümüze getiriyorlar diye düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok fragman

Netflix Uyarlaması “Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok”tan İlk Fragman Paylaşıldı

asil çam söyleşi

Asil Çam: “Farkında Olmak Acıyı Azaltmıyor”