in ,

“The Marvels” Filminden İlk Fragman Yayınlandı: MCU’nun En Güçlü Kadınları Bir Arada

The Marvels fragmanı yayınlandı. Yeni Marvel Sinematik Evreni filmi Brie Larson, Iman Vellani ve Teyonah Parris’i bir araya getiriyor.

The Marvels Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Marvels filminin ilk fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin beşinci aşama filmi Brie Larson, Iman Vellani ve Teyonah Parris’i bir takım yapıyor.

2019’da vizyona giren ve başrolünde Brie Larson’ın yer aldığı Captain Marvel, küresel gişede 1 milyar doların üzerinde hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Kritik ve gişe başarısıyla, devam filminin büyük bir heyecanla beklenmesi şaşırtıcı değil. Eğlenceli ve iddialı konusunun ötesinde, izleyiciler Larson ile birlikte Ms. Marvel’ın yıldızı Iman Vellani ve Teyonah Parris’in bir araya gelmesine ve başrol üçlüsünü oluşturmasına tanık olacak.

Şimdi vizyon tarihi hızla yaklaşan süper kahraman filmi için bir ilk fragman paylaşıldı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde fragman MCU’nun bilinen cazibesini ve aksiyonunu sunuyor. Görüntüler, filmin yıldızlarını güçleriyle benzersiz bir konuma getirirken kaos ve heyecanı da eksik etmiyor.

- Reklam -

The Marvels Fragmanı Yayınlandı

Daha önce yayınlanan poster ile hayranlar belli başlı çıkarımlarda bulunmaya başlamıştı. Ancak bu yeni görüntüler izleyicilerin yaklaşan devam filminden neler bekleyecekleri konusunda bir fikir vermek için oldukça fazla seçenek sunuyor.

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Marvels Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman öncesine kadar diğer Marvel Studios filmlerinde olduğu gibi bu yapım için de çok az şey biliniyordu. MCU’nun beşinci aşamasının üçüncü filmi olacak yapım, Guardians of the Galaxy Vol. 3’den sonra vizyona girecek.

- Reklam -

Larson Carol Danvers rolüyle geri dönerken, Vellani Kamala Khan ve Parris de Monica Rambeau rolleriyle filmde yer alacaklar. Samuel L. Jackson da Nick Fury rolünü yeniden canlandıracak. Ms. Marvel’ın yıldızları Saagar Shaikh, Zenobia Shroff ve Mohan Kapur da sırasıyla Kamala’nın erkek kardeşi, annesi ve babası rollerini yeniden canlandıracaklar.

The Marvels ilk fragman

MCU’ya yeni katılan Zawe Ashton ve Park Seo-joon’un rolleri açıklanmadı; ancak Ashton’ın filmde bir kötüyü canlandıracağı biliniyor. Daha önce WandaVision senaryosunu da kaleme alan Megan McDonnell’ın yazdığı filmi Candyman filminin yönetmeni Nia DaCosta yönetiyor.

The Marvels, 10 Kasım 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

The Marvels’ın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Yine izlenmeyecek bir film yapan Marvel’i kutluyorum sonra da şutluyorum.

  2. Avatar for Batuhan Batuhan dedi ki:

    Çok kötü duruyor ya. Uzaydayken giysileride değiştiriyorlarda normalde niye değiştirmiyorlar :smiley: Hava alsın kızcağız ölmesin diye mi :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

American Horror Story 12. Sezon Kim Kardashian

American Horror Story’nin 12. Sezonuna Kim Kardashian Katıldı (Emma Roberts Geri Dönüyor)

2022 British Science Fiction Association Awards Kazananları

Bilimkurgunun Önemli Yarışmalarından British Science Fiction Association Awards’ta 2022 Kazananları Belli Oldu