in

The Matrix 4 İlham Verici Bir Aşk Hikâyesi Olacak

The Matrix 4 bir aşk hikâyesini konu alacak. Filmin yıldızı Keanu Reeves, yapımın ilham veren bir aşk öyküsünü odağına alacağını belirtti.

the matrix 4 filmi
- Reklam -
- Reklam -

The Matrix 4 çekimleri Berlin’de yeniden başladı ve filmle ilgili yeni detaylar da geliyor. Keanu Reeves filmin bir aşk hikâyesi olacağını belirtti.

Ünlü aktör dördüncü kez ikonik Neo karakterini canlandırmaya hazırlanıyor. Dün akşam BBC’deki The One Show’a katıldığında yeni filmle birlikte işlerin değişeceğini belirtti:

“Burada büyülü bir iş yapıyoruz. The Matrix: Revolutions sonlarında işler Neo için kötü gözüküyordu ama şimdi durum değişik. Harika yazar ve yönetmen Lana Wachowski’yle birlikte çalışıyoruz. Çok güzel bir aşk hikâyesi yazmış, elimizde ilham verici bir senaryo var. Bu film geçmişe dönmeyecek. Matrix’in başka bir versiyonu olacak, bir uyanma çağrısı ve bir aksiyon filmi olacak. Hepsini ileride öğreneceksiniz.”

- Reklam -

Yeni Matrix Filmi Yıldızı Neil Patrick Harris: “Filmin görsel yönü eskisinden farklı olacak.”

Neil Patrick Harris

The Matrix 4’ün yeni yıldızlarından Neil Patrick Harris de geçtiğimiz günlerde The Jess Cagle Show’da konuşmuştu. Filmdeki rolünün kısalığından yakınan Harris ayrıca yeni filmin orijinal üçlemeden görsel bakımdan farklı olacağını belirtti:

“Lana’nın devasa bir enerjisi var ve stili de eski işlerinden çok değişik bir yöne kaymış durumda. Her zaman büyük bir aksiyon filminde başrol oynamak istemiştim, bilirsiniz kablolarla atlamalı falan bu film biraz teğet geçmiş oldu fakat kesinlikle eğlenceli.”

the matrix 4

- Reklam -

The Matrix 4, Lana Wachowski, Aleksander Hermon ve David Mitchell tarafından yazıldıç Yine Wachowski tarafından yönetilecek. Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss ve Jada Pinkett Smith’in Neo, Trinity ve Niobe rollerine döneceği filmde başta Neil Patrick Harris olmak üzere; Yahya Abdul-Mateen II, Max Riemelt, Toby Onwumere ve  Jessica Henwick gibi  pek çok yeni ismi de göreceğiz. Geçen günlerde çekim takvimlerinin uyuşması hâlinde Lambert Wilson’un da Merovingian rolüyle filmde boy gösterebileceğinin haberleri gelmişti.

İlk olarak 21 Mayıs 2021 tarihi duyurulan film Koronavirüs salgını sonrasında 1 Nisan 2022’ye ertelenmişti.

The Matrix 4’ün görsel ve hikâye bakımından bir rota değişikliği yaşayacak olması size nasıl hissettiriyor? Kayıp Rıhtım Forum’dan yorumlarınızı bekliyoruz.


* Lilly Wachowski: “Matrix Transseksüellik Metaforlarıyla Dolu Bir Seri”

Kaynak: Coming Soon

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Korkmaya başladım. Korkuyorum. :smiley:

  2. Avatar for Ozgur Ozgur dedi ki:

    Yine mi pilav… 20 Karakter İsyan başlığı (Bundan sonra her 20 karakter problemi yaşadığımda böyle başlıkları etiketleyeceğim. Hem 20 karakteri geçiyor, hem isyanımızı dile getiriyor :smiley: )

  3. Avatar for Waxillium Waxillium dedi ki:

    Sı*tık, yol yakınken geri dönsünler :grimacing:

  4. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Cgi Ajan Smith ile Neo arasında mı acaba?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amazon Prime Fiyatları

Amazon Prime Fiyatları Değişmeyecek: 7,90 TL’den Devam!

Sesli Kitap Uygulamaları

Sesli Kitap Uygulamaları: Kitap Kurtlarının Göz Atması Gereken App Önerileri