in

The Matrix 4 Kadrosuna Orijinal Üçlemeden Bir İsim Daha Katıldı

The Matrix 4 filminde orijinal seriden bir isim daha karşımıza çıkacak. Ajan Johnson rolüyle izlediğimiz Daniel Bernhardt yeni film kadrosunda!

the matrix 4 Ajan Johnson Daniel Benhaldt yeni
- Reklam -
- Reklam -

The Matrix 4 kadrosundan detaylar gelmeye devam ediyor. 2003 tarihli The Matrix Reloaded devam filminde Agent Johnson’u (Ajan Johnson) canlandıran Daniel Bernhardt yeni filmin oyuncu kadrosunda.

Serinin ikinci ayağında boy gösteren Johnson filmin ilk sahnelerinde Neo ve direnişle savaşmaları için güncellenmiş ajanlardan birisi olarak seriye adım atmıştı. Bir yerden sonra da Ajan Smith klonlarından birisi haline getirilmişti. Karakteri en son Morpheus’la otobanda savaştıkları sahnede görmüştük.

Ajan Johnson tırla Morpheus ve Keymaker’ı öldürmeye çalışırken başka bir tıra çarpıp büyük bir patlamanın arasında kalmıştı. Johnson’u o noktadan sonra hiç görmediysek de kaderi ya kazada yok olmak ya da Ajan Smith tarafından absorbe edilmekti. The Matrix Revolutions’tan hatırlayacağınız üzere Matrix’in tamamı Ajan Smith klonları haline gelmişti.

- Reklam -

the matrix 4 Ajan Johnson Daniel Benhaldt yeni

Ajan Johnson’ın yeni filme nasıl geleceği büyük bir soru işareti olarak duruyor ama şu noktada filmle ilgili her konu gizemli olduğu için beklemekten başka da çaremiz yok. Bernhardt’ın Ajan Johnson olarak dönüşünün yanında Keanu Reeves ve Carrie Ann Moss’un da Neo ve Trinity rollerine geri döneceklerini hatırlatalım. İlk üçlemenin yan karakterlerinden Jada Pinkett Smith’i Niobe ve Lambert Wilson’u da The Merovingian olarak yeni filmde izleyeceğiz.

Geri dönmeyecek karakterlerden birisi de Hugo Weaving’in canlandırdığı Ajan Smith. Weaving filmde oynamayı istediğini ama çekim takvimleri uymadığı için pas geçmek zorunda kaldığını daha önce açıklamıştı. Ajan Smith’in yokluğunda Ajan Johnson’ın nasıl var olacağı sorusuysa filmle ilgili merak edilen onlarca konudan sadece birisi.

The Matrix 4 Filminde John Wick Yönetmenleri de Görev Alıyor

Film ayrıca orijinal üçlemede koreografi ve dublörlük görevleri yürüten John Wick yönetmenleri Chad Stahelski ve David Leitch’i de teknik ekibinde barındırıyor. Stahelski ekibi bir arada görmekten çok mutlu:

- Reklam -

“Koreografi ve oyuncuların fiziksel eğitimiyle ilgilenmemizi istediler. Ben şu an bir aksiyon sekansı üzerinde çalışıyorum, Dave’in de elinde başka bir sahne var sanırım. Lana hepimizi sevgi dolu karşıladı, aileye geri dönmek gibiydi. Pandemi bitmeden önce San Fransisco’da çekimleri tamamladık.”

the matrix 4 filmi

Filmin çekimleri şimdi Berlin’de devam ediyor. Koronavirüs pandemisi süresince ara verilen prodüksiyonun sonucu olarak filmin yayın tarihi 21 Mayıs 2021’den 1 Nisan 2022’ye taşınmıştı.

Ajan Johnson’un seriye geri dönmesi yeni filmle ilgili nasıl ipuçları veriyor? Kayıp Rıhtım Forum’da tahminlerinizi bekliyoruz.


* Al Pacino Tarafından Reddedilen 16 Rol

Kaynak: Comic Book

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A Fistful of Dollars Dizi

A Fistful of Dollars Dizi Oluyor: Kült Western Filmine Modern Bir Yorum Geliyor

the lion king 2 disney

The Lion King 2 Filmi Geliyor: Disney Seriye Devam Edecek