in

The Matrix 4 Kadrosuna Bir “Dünya Güzeli” Katılabilir

The Matrix 4 filminin kadrosuna 2000 yılında dünya güzeli seçilen oyuncu ve şarkıcı Priyanka Chopra Jonas da katılmak üzere.

The Matrix Priyanka Chopra Jonas
- Reklam -
- Reklam -

The Matrix efsanesi 2003 tarihli The Matrix Reloaded ve Revolutions’la tamamlanmıştı. Birkaç sene sonrasında Warner Bros.’un seriyi devam ettirmek istediğiyle ilgili haberler gelmişti. Nihayet geçen yıl yaz aylarında The Matrix 4 duyuruldu. Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un ikonik karakterleri Neo ve Trinity’i canlandıracakları kesinleştikten sonra yeni haberler de gelmeye başladı.

Lana Wachowski’nin The Matrix 4 için planları “nostalji olur canım hem”den biraz fazla. 4. filmi yeni bir seri için başlangıç kapısı olarak planlıyorlar ve bu yüzden yeni karakterler de büyük önem kazanıyor. Reeves ve Moss’un dışında Jada Pinkett-Smith’in canlandırdığı Niobe ve Lambert Wilson’un The Merovingian’ını da bir kez daha göreceğimiz netleşse de esas odak serinin yeni isimleri Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick ve Neil Patrick Harris’te olacak gibi duruyor. Hiçbir aktörün rolüyle ilgili henüz bilgi yok.

Priyanka Chopra the matrix
Priyanka Chopra

Variety’nin haberine göre Priyanka Chopra Jonas da serinin yeni yüzlerinden birisi olmaya çok yakın. Jones’i 2015 tarihli Quantico dizisinden olabileceği gibi Baywatch ve Isn’t it Romantic isimli komedi filmlerinden de tanıyor olabilirsiniz. Şarkıcılık da yapan isim aynı zamanda 2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması birincisi. Jonas’ın şu sıralar bir diğer projesi de Richard Madden’le birlikte çalışacağı Amazon Prime dizisi Citadel. İki yapımın da çekimleri aşağı yukarı aynı zamanlarda çekilecek olması biraz sorun çıkartacak gibi olsa da oyuncu takvimini ayarlamış gibi gözüküyor.

- Reklam -

The Matrix 4 Filminin Konusu Ne Olacak?

Ekibin geri kalanı gibi, Jonas’ın rolüyle ilgili bütün bilgiler yine Warner Bros.’un kilitli kapıları ve Lana Wachowski’nin sır vermeyen beyni ardında kilitli. Seriyi kardeşi Lily Wachowski’yle birlikte yaratan Lana bu filmin yazımında Sense8’te birlikte çalıştığı Aleksandar Hemon ve Cloud Atlas’ın yazarı David Mitchell’le birlikte çalışıyor. Lilly Wachowski’yse 2016’dan beri bilimkurgudan elini eteğini çekmiş durumda ve kardeşlerin önceki yapımı Sense8’in ikinci sezonu gibi bu filmde de yer almayacak.

the matrix 4

The Matrix 4 ile konusu hakkında şimdilik bilinen tek şey, sızan oyuncu seçimi kayıtlarından yeni filmde orijinal üçlemenin bir video oyunu veya belki film serisi olarak var olabileceğini gösteriyor. Ancak bununla da ilgili olarak elimizde hâlâ kesin bir şey yok. Film,  21 Mayıs 2021 tarihinde vizyonda olacak.

- Reklam -

Yeni oyuncu kadrosunun genişliği ve kalitesi Matrix 4’ün başarılı olması durumunda yeni filmler için de umut edici bir haber.

Neo’nun son bir filmle meşaleyi genç nesle aktarmasıyla ilgili düşünceleriniz neler? Yoksa Mr. Anderson’un hikâyesiyle birlikte Matrix’in de bitmesi gerektiğini mi düşünenlerden misiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* The Matrix 4 ile İlgili En Delice ve En Mantıklı 10 Teori

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Witcher

Witcher Evreni Sonunda Bizlerle Buluşuyor!

Warcraft 3: Reforged

Warcraft 3: Reforged Tepkilerle Beraber Çıkış Yaptı