in

The Matrix 4 Filminin Senaryosu Hazır

The Matrix 4 için güzel haber ünlü oyuncu Keanu Reeves’ten geldi. Ünlü oyuncu filmin senaryosunu okuduğunu söyledi.

The Matrix
- Reklam -

The Matrix üçlemesine yeni bir devam filmi geleceği söylentileri ortaya ilk çıktığında hayranlar oldukça heyecanlanmıştı. Bu heyecan, serinin yaratıcılarından Lana Wachowski’nin projenin başında olduğu bilgisiyle iyice pekişmiş; Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un da geri döneceği anlaşılınca ortalık epey hareketlenmişti.

İlk filmin üzerinden 20 koca sene geçmiş olmasına rağmen Matrix hâlâ çok popüler. Serinin yeni halkasına dair ilk ciddi gelişmeler de, son yıllarda John Wick filmleriyle başımızı döndüren aktör Keanu Reeves’ten geldi.

Keanu Reeves, Semper Fi filminin galasında basının ilgi odağıydı. Haliyle ünlü oyuncuya en çok sorulan sorular yeni filmi hakkında oldu.

- Reklam -

İddialı Bir Film Geliyor

Keanu Reeves, Matrix 4 senaryosunu okuduğunu söyleyerek ilk bombayı patlattı. Oyuncu yeni filmi tam da olması gerektiği gibi iddialı bulduğunu da açıkladı.

The Matrix serisinin dördüncü filminin, bir süredir Project Ice Cream kod adıyla geliştirildiği biliniyordu. Neo ve Trinity karakterlerinin geri döneceği bilgisi de bizimleydi. Morpheus karakteri hakkındaki gizem ise hâlâ sürüyor.

- Reklam -

Lana Wachowski filmin senaryosunu David Mitchell ve Aleksander Hemon ile birlikte yazıyor. İki Oscar ödülünün sahibi John Toll da filmin görüntü yönetmeni olarak karşımıza çıkacak. İlk üçlemenin görsel dünyasını ve konsept tasarımını hazırlayan Geoff Darrow ve Steve Skroce da kadroda yer alıyor.

The Matrix 4 filminin çekimlerine 2020 yılı içerisinde başlanması planlanıyor. Takvim bu şekildeyken oyuncuların yavaş yavaş senaryoyu okumuş olmaları kulağa gayet normal geliyor. Görünen o ki prodüksiyon sürecinde işler gayet yolunda.


* Joker Şiddet Aşılıyor Söylemine Phoenix’ten Tepki

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Kaç tane filmin fragmanını (bile) böyle merak ettik ki? :smiley: :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker

Joker Şiddet Aşılıyor Söylemine Phoenix’ten Tepki

Game of Thrones

Game of Thrones Yıldızı Finalden Memnun