in

The Matrix 4 Filmine Sense8 Takviyesi

The Matrix 4 filminin oyuncu kadrosu genişliyor. Yapıma Sense8 dizisinden Toby Onwumere sonrası bir aktör daha katıldı: Max Riemelt.

The Matrix 4 Sense8
- Reklam -
- Reklam -

Matrix Üçlemesi’nin yıllar sonra devam filmiyle evreni genişleteceğini duyduğumuzda oldukça heyecanlanmıştık. Projenin başına Lana Wachowski geçtikten sonra Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss hamleleri hayranları iyice meraklandırmıştı. The Matrix 4 kadrosuna şimdi de Sense8 dizisinden bir isim daha katıldı.

Warner Bros.’un geri getirmek konusunda oldukça ısrarcı olduğu serilerden birisi olan The Matrix, sonunda geri dönüyor. Filmin konusuna dair detaylar pek fazla ortalıkta dolaşmamış olsa da, yapıma dair oyuncu haberleri sıklıkla karşımıza çıkıyor.

Şimdi de Sense8 dizisinde Wolfgang Bogdanow rolüyle karşımıza çıkan Alman aktör Max Riemelt, Matrix 4 oyuncu ekibinin bir parçası oldu. Başarılı oyuncuyu aynı zamanda Napola – Elite für den Führer, Freier Fall, Die Welle ve Berlin Syndrome gibi yapımlardan tanıyoruz.

- Reklam -

Max Riemelt, kadroya dahil olduğunu aşağıdaki Instagram gönderisi ile duyurdu:

https://www.instagram.com/p/B7CAjHMiLLd/?utm_source=ig_web_copy_link

Max Riemelt, The Matrix 4 Filminde Yer Alan Tek Sense8 Oyuncusu Değil

Dördüncü Matrix filmi, sevilen dizi Sense8 kadrosundan bir ismi daha öncesinden kadrosuna katmıştı. Sense8 dizisinde Capheus / Capheus Onyango rolüyle karşımıza çıkan Toby Onwumere, yeni Matrix macerasında karşımıza çıkacak isimlerden birisi. Onwumere’i ayrıca Empire, Olive Forever ve The Book of Dallas gibi yapımlarda görmüştük.

The Matrix 4 filmi kadrosunda bu zamana kadar açıklanan isimler şöyle: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Jada Pinkett Smith, Jonathan Groff ve Toby Onwumere.

The Matrix 4 Filminde Yahya Abdul-Mateen, Genç Morpheus'u Canlandıracak

- Reklam -

Film oyuncularının rollerine dair detaylı bilgimiz olmasa da, geçen hatalarda Yahya Abdul-Mateen II’nun Genç Morpheus’u canlandıracağı doğrulanmıştı.

The Matrix 4 Çıkış Tarihi

The Matrix 4 filmine dair en merak edilen sorulardan birisi de yapımın ne zaman vizyona gireceğiydi. Sonunda serinin dördüncü filminin vizyon tarihi netleşti. Bununla birlikte sinema tarihi yeni bir özel gün kazandı: Dünya Keanu Reeves Günü. Çünkü yeni film, Reeves’in ikonlaştığı bir başka yapım olan John Wick serisinin 4. filmiyle aynı gün vizyona girecek.

The Matrix 4 filmini izlemek için 21 Mayıs 2021 tarihine kadar beklememiz gerekecek.

Matrix

Yeni oyuncu haberini siz nasıl karşıladınız? Serinin devam etmesi bir hata mıydı? Son gelişmelere dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


The Matrix ve John Wick’i Bir Araya Getiren İlginç Hayran Teorisi

* The Matrix 4’te Wachowski Kardeşler Neden Birlikte Çalışmıyor?

Kaynak: Coming Soon

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Keanu Reeves hariç hiç biri bende heyecan uyandırmadı. O olsun yeter :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Latife Tekin Çocuk

Latife Tekin İlk Çocuk Kitabı “Altınçayır Vadisi’nin Çocukları” ile Geliyor

The Last of the Mohicans Dizi

The Last of the Mohicans Dizi Oluyor