in

The Matrix 4 Setinden Aksiyon Dolu İlk Görüntüler

The Matrix 4 setinden Neo ve Trinity’li ilk görüntüler paylaşıldı. Serinin heyecanla beklenen devam filminde, ilk üçlemede olduğu gibi aksiyon dolu sahneler bizleri bekliyor.

The Matrix 4 Neo ve Trinity
- Reklam -
- Reklam -

The Matrix 4 için çekimler geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Nihayet izleyici kameralarına yansımış görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Neo ve Trinity’nin yer aldığı görüntüler yine aksiyon dolu bir filmin habercisi gibi duruyor.

Başrolünde Keanu Reeves’in ve Carrie-Anne Moss’un yer alacağı, 2000’lere damgasını vurmuş distopik bilimkurgu temalı The Matrix serisi yıllar sonra dördüncü filmiyle geri dönüyor. Seriyle ilgili yıllardır geleceği konuşulan filmle ilgili ilk ciddi adımlar geçtiğimiz yılın ortalarında atıldı. Öncelikle serinin ikonik yönetmenlerinden Lana Wachowski’nin serinin başına geçiş haberini aldık. Aynı anda Neo ve Trinity ile özdeşleşmiş isimler Reeves ve Moss’un da kadroda olduğunu öğrendik. Ardından haberler peşi sıra geldi ve nihayet film çekimleri geçtiğimiz haftalarda başladı.

The Matrix 4

- Reklam -

Devam filmi ikili dışında eski ekipten Jada Pinkett-Smith’in canlandırdığı Niobe ve Lambert Wilson’un The Merovingian karakterini de içeriyor. Bu isimler dışında kadroya yeni katılan isimler arasında Neil Patrick Harris, Jonathan Gross, Yahya Abdul-Mateen II ve Jessica Henwick yer alıyor. İsimlerin tamamının hangi karakteri oynayacağı belli olmasa da Yahya Abdul-Mateen’in genç Morpheus rolüyle karşımızda olacağını biliyoruz.

The Matrix 4 Setinden Gelen Kamer Arkası Videosu Trinity ve Neo’ya mı Ait?

The Matrix 4 filminin konusu hakkında şimdilik henüz herhangi bir şey bilinmiyor. Ancak önceden sızdırılan film çekimlerine bakarak Reeves’in canlandırdığı Neo karakterinin her zaman o tanıdık deri ceketi ve güneş gözlükleri içerisinde görmeyeceğimizi ortaya koyuyor. Sızdırılan bu görüntüler sonrası bazı hayranlar filmin hikâyesinin yeni doğmuş bir Neo’ya Matrix’te tekrar nasıl gezinileceğini öğrenmeye odaklanacağını düşünmelerini sağladı.

The Matrix Neo

- Reklam -

Is It Worth It? adlı Youtube kanalından yayınlanan 40 saniyelik videoda, Neo ve Trinity’nin dublorlerinin San Francisco’da bir çatıdan atladıklarını gösteriyor. Gönderiye göre, filmin mürettebatı kum torbalarını ve muhtemelen dublör güvenliğini test ediyor. Video, Trinity ve Neo’nun bir binadan sıçrayarak havada durmadan önce bir anlığına düştüğünü gösteriyor. Sonra, Trinity Neo’nun elini tutuyor ve doğruca gökyüzüne uçuyorlar.

YouTube video

Yayınlanan görüntüler, Morpheus’un yeni uyanmış bir Neo’ya Matrix’i nasıl kontrol edeceğini öğrettiği ve insanüstü eylemler gerçekleştirmesine izin verdiği bir sahneyi yansıtıyor gibi görünüyor. Ancak bu filmde bildiğimiz Morpheus yer almadığı için bu görevi Trinity üstleniyor gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?

Serinin merakla beklenen dördüncü filmi şimdilik The Matrix 4 adıyla anılıyor. Yapım, 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyonda olacak.

Yeni filmle ilgili gelen görüntülerle birlikte sizlerin seanryoyla ilgili tahminleriniz var mı? Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz!


* Yeni Spider-Man Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gölgeler - Olcay Şeker

Olcay Şeker’den Yeni Gerilim Kitabı: Gölgeler

the iron mask Arnold Schwarzenegger jackie chan

Arnold Schwarzenegger ve Jackie Chan Bir Arada: The Iron Mask