in

The Matrix Resurrections Orijinal Üçlemeden Daha Komik Olacak

The Matrix Resurrections orijinal üçlemeden daha komik olacak. Yahya Abdul-Mateen II, yeni filmin tonu hakkında açıklamalarda bulundu.

The Matrix 4 yorum
- Reklam -
- Reklam -

The Matrix Resurrections orijinal üçlemeden daha komik olabilir. Yeni Matrix filminde Morpheus karakterinin gençliğini canlandıracak Yahya Abdul-Mateen II, yapımın tonu hakkında konuştu.

The Matrix 4 ufukta gözüktü. 18+ yaş sınırı ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan yapım için geri sayım sürüyor. Yönetmenliğini orijinal seriden Lana Wachowski’nin üstlendiği yapım, Keanu Reeves’li Neo ve Carrie-Anne Moss’lu Trinity karakterlerini geri getiriyor.

2003 yılında izleyici ile buluşan üçüncü Matrix filmi Revolutions’ın üzerinden 18 yıl geçti ve şimdi ekip maceraya devam etmek için geri dönüyor.

- Reklam -

Filmde Morpheus’un gençliğine hayat vereceği bilinen Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman, Us, Mad Max: The Wasteland), yeni filmin tonu hakkında açıklamalarda bulundu. Amerikalı aktör, GQ Magazine’e verdiği söyleşide The Matrix Resurrections’ın orijinal seriden daha komik olacağını ileri sürdü.

The Matrix Resurrections Daha Farklı Bir Tona Sahip Olacak

Abdul-Mateen II’nun açıklamalarına göre yeni filmin tonu, diğerlerinden biraz daha farklı ve eğlenceli olacak.

35 yaşındaki oyuncu daha önce yaptığı açıklamalarda, yeni filmin seriyi yepyeni bir bakış açısıyla buluşturacağını da kaydetmişti. Abdul-Mateen ayrıca geçen yaz vizyona giren Clive Barker uyarlaması Candyman (Şeker Adamın’ın Laneti) ile Matrix 4’ü kıyaslayarak şöyle konuşmuştu:

“Çok farklı değil. Her ikisi de sevilen klasikler. Büyük bir kusursuzluk beklentisiyle geliyorlar ve izleyiciler onları görmek için sabırsızlanıyor. Ve bunun parçası olmak güzel.”

The Matrix Resurrections daha komik Yahya Abdul-Mateen II

- Reklam -

İki filmin anlara ve karakterlere kendi havasını katma fırsatını sunduğunu kaydeden oyuncu şöyle devam etmişti:

“Ve bunu Şeker Adam’ın Laneti’yle yaptığımız gibi Matrix’le de yapmayı dört gözle bekliyoruz. Hepsi yeni, taze hikayeler anlatmak, anlatıyı değiştirmek ve yeni bir bakış açısı eklemek için fırsat.”

Oyuncu kadrosunda Reeves, Moss, Abdul-Mateen ile birlikte Neil Patrick Harris, Jada Pinkett Smith ve Lambert Wilson, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Priyanka Chopra Jonas ve Christina Ricci gibi isimler yer alacak. Yapımdan yayınlanan fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

The Matrix Resurrections filmi 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek.

Siz yeni Matrix filminin tonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Independent

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Orijinal üçleme komik değildi ki. Sadece ilk filmde kahin Neo’ya önemli değil demişti. Neo’da vazoyu kırmıştı o sahne hafif tebessüm ettirmişti :slightly_smiling_face:

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Daha komik mi? Matrix komik miydi ki dördüncü film “daha komik” olsun. İlginç.

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Gülmek istesem Tosun Paşa’yı izlerim.

  4. Avatar for Pyrewrath Pyrewrath dedi ki:

    Beklentilerinizi yükseltmeyin, piyasa işi aksiyon filmi yapıyorum demiş resmen.

  5. Avatar for Anita Anita dedi ki:

    Matrix ve daha da komiklik. Neden ki. Kuşağınız, popüler kültürünüz batsın emi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

Noel Domuçu ile Jack’in Müthiş Maceraları – J.K. Rowling

Harry Potter’ın Yazarından Yeni Çocuk Kitabı: “Noel Domuçu ile Jack’in Müthiş Maceraları”

Pulp Fiction NFT - Quentin Tarantino

Pulp Fiction Filminin Saklı Kalmış Sahneleri NFT Olarak Satılacak