in

The Matrix Resurrections: Yeni Morpheus Görselleri Yayınlandı

The Matrix Resurrections filminden yeni görseller yayınlandı. Morpheus odaklı fotoğraflar Jessica Henwick’in Bugs adlı karakterini de tanıttı.

The Matrix Resurrections biletleri
- Reklam -
- Reklam -

Yeni The Matrix Resurrections görselleri yayınlandı. Morpehus’un yer aldığı fotoğraflar aynı zamanda Jessica Henwick’in yeni karakteri Bugs’a da ilk bakış atmamızı sağlıyor.

Lana Wachowski’nin senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda yönetmenliğini üstlendiği film, 1999-2003 arası sürmüş olan Matrix üçlemesinden 20 yıl sonrasını konu edinecek. Koronavirüs nedeniyle ertelenen yapım bu yılın sonlarına doğru çıkacak.

Geçen ayın başında yayınlanan ilk fragmanı kısa sürede büyük yankı uyandıran The Matrix Resurrections, önceki filmlerden aşina olduğumuz birçok ikonik sahneye de gönderme yapıyordu. Neo’yu bir kez daha Thomas Anderson olarak görüyoruz ve fragmandan anlaşıldığı kadarıyla geçmişini hatırlamıyor. Hatırlanacağı üzere Matrix’in üçüncü filmi olan Revolutions’da insanlar ve makineler arasındaki barışı sağlamak adına kendini feda etti.

- Reklam -

Heyecanla beklenen yapımda Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, bir kez daha ikonik rolleri Neo ve Trinity’yi canlandırmak için geri dönüyorlar. Kendilerine bu sefer Morpheus rolüyle eşlik edecek isim Laurence Fishburne yerine Yahya Abdul-Mateen II olacak. Bu isimlere ayrıca ilk üçlemeden tanıdığımız Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson ve Daniel Bernhardt ile birlikte, yeni gelen Jessica Henwick, Toby Onwumere, Jonathan Groff, Priyanka Chopra ile Christina Ricci eşlik edecek.

Yeni The Matrix Resurrections Görselleri Morpehus ile Birlikte Bugs Karakterini de Tanıttı

Çıkışına az bir süre kala, beklenen filmden yeni görseller de yayınlandı. The Entertaintment Weekley’de yayınlanan yeni fotoğraflarda filmin yeni karakterlerinden biri olan Jessica Henwick’ın canlandırdığı Bugs da yer alıyor. Netflix’in Marvel dizisi Iron Fist’teki Colleen Wing rolüyle tanınan Jessica Henwick’in oynadığı Bugs karakteri hakkında şu an için herhangi bir şey bilinmiyor. Ancak yeni yayınlanan görüntülerde kendisinin Morpheus takımının bir üyesi olacağını gösteriyor.

Yeni paylaşılan fotoğraflara hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni The Matrix Resurrections Görselleri Morpehus Bugs

- Reklam -

Yeni The Matrix Resurrections Görselleri Morpehus

morpheus ve neo the matrix 4

The Matrix’in heyecanla beklenen dördüncü macerası olan Resurrections, 22 Aralık 2021 tarihinde hem beyaz perdede hem de dijital yayın servisi olan HBO Max’te yayınlanacak.

Matrix’in dördüncü filmi Resurrections için yayınlanan yeni görselleri sizler nasıl buldunuz? Morpheus’un bu yeni şeklinin nereye bağlanacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Geçen Enis Kirazoğlu’nu izledim. Eskiden Matrix Online diye bir oyun çıkmış ve Wachowski kardeşler bu oyundaki senaryonun Matrix’in devamı niteliğinde olacağı yönünde açıklamalarda bulunmuşlar ama oyun tutmamış. Tutmamasının da nedenlerini Enis Kirazoğlu açıklamış ama uzatmayayım ve konuya geçeyim. Spoiler sayılır sayılmaz bilmiyorum yine de o kısmı blurlayacağım. İsteyen okuyabilir :slightly_smiling_face: O oyunda Morpheus Neo’yu makinelerin elinden almak için devamlı uğraşıyormuş ve Matrix’i tehdit ediyormuş. Robotlar artık Morpheus’tan sıkıldıkları için suikastçı bir tim yollamışlar ve Morpheus’u öldürmüşler. Gerçekten öyle bir şey varsa belki Morpheus o yüzden mi daha genç sorusu aklıma gelmiyor değil :sweat_smile: Neyse filmi izleyince anlayacağız. Gelse de izlesek artık :drooling_face:

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Bu adamı hiç sevmiyorum :slight_smile: Morpheus gibi sevdiğim bir karakteri oynaması kötü olmuş :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çatlaklar - Göktuğ Canbaba

Çatlaklar: Göktuğ Canbaba Tekinsiz Öyküleriyle Okurun Karşısına Çıkıyor

Venom 2: Let There Be Carnage İncelemesi

Venom 2: Let There Be Carnage İncelemesi: Anti ama Komedyen Kahraman