in ,

Anya Taylor-Joy ve Ralph Fiennes’lı “The Menu” Filminden Yeni Fragman Yayınlandı

The Menu fragmanı yayınlandı. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes ve Nicholas Hoult gibi yıldız oyuncular yer alıyor.

the menu fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Menu fragmanı paylaşıldı. Başrollerinde Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes ve Nicholas Hoult gibi yıldız oyuncuların yer aldığı film, uzak bir adadaki özel bir restorana giden genç bir çiftin yaşadıkları korku dolu macerayı konu ediniyor.

Searchlight Pictures, Ralph Fiennes ve Anya Taylor-Joy’un başrollerini paylaştığı yeni kara komedi ve korku türündeki filmi The Menu için yepyeni bir fragman yayınladı. Filmin yönetmenliğini Game of Thrones’tan tanınan Mark Mylod üstlenirken, yapımcılığını ise son olarak Don’t Look Up filmini yönetmiş olan Adam McKay ile Betsy Koch üstleniyor. Filmde Fiennes, Taylor-Joy ve Hoult’un yanı sıra John Leguizamo (Encanto), Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Aimee Carrero ve Paul Adelstein gibi isimler yer alıyor. Film, Şef Slowik’in (Fiennes) bazı şok edici sürprizlerle görkemli bir menü hazırladığı seçkin bir restoranda yemek yemek için uzak bir adaya seyahat eden genç bir çiftin (Hoult ve Taylor-Joy) etrafında dönüyor.

Searchlight Pictures tarafından yayınlanan yeni The Menu fragmanı, dikkatleri Ralph Fiennes’ın canlandırdığı Şef Slowik’in talihsiz misafirlerini çıldırmasına yol açan menüsüne çeviriyor. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

The Menu Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan yeni fragman, gözlerden uzak adadaki restoranın kült atmosferini oluşturan rahatsız edici bir arka planı merkezine almasıyla ve Taylor-Joy ile Hoult’un karakterlerinin göz korkutucu baş şefin kararları verdiği uzak bir konuma gelmesiyle başlıyor. Şef, misafirlerini iştah açıcı bir yemek menüsüne davet ederken, Taylor-Joy Şef Slowik’in niyetinden şüphelenmeye başlıyor ve söz konusu akşam ölümcül bir hal alıyor.

Filmin konusunun genel olarak nasıl bir yol izleyeceği yeni yayınlanan fragmanla daha da açıklığa kavuşmuş olsa da, birçok detay hâlâ gizli tutuluyor. Daha fazla ayrıntı yeni yayınlanacak olan fragmanlar ve elbette filmin vizyona girmesiyle belli olacak.

- Reklam -

Yıldızlarla dolu film, 18 Kasım 2022 tarihinde sinema salonlarındaki yerini almaya başlayacak.

The Menu’nün yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce böyle bir oyuncu kadrosu ve kamera arkası ekibiyle ortaya nasıl bir iş çıkacak dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Her filmde Anya Taylor-Joy.Başka oyuncu yok mudur?

  2. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Baktığım her filmde onu görüyorum, çünkü gözlük camlarıma posterini yapıştırdım. Öyle bir aşk <3

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Samanyolu Galaksi Kötü Niyetli Uzaylı Sayısı Hesaplandı

Samanyolu Galaksisi’nde Toplam Kaç ‘Kötü Niyetli Uzaylı’ Olabileceği Hesaplandı

latif demirci ölüm haberi

Çizer ve Karikatürist Latif Demirci Hayatını Kaybetti