in

The Midnight Sky Fragmanı: George Clooney’nin Netflix Filmi Ufukta Gözüktü

The Midnight Sky fragmanı yayınlandı. George Clooney’nin hem yönettiği hem de başrolünde yer aldığı bilimkurgu uyarlaması film Netflix’te yayınlanacak.

The Midnight Sky film george clooney netflix
- Reklam -
- Reklam -

The Midnight Sky filminden fragman ve afiş yayınlandı. George Clooney’nin hem başrolünde yer aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği yapım aralık ayında Netflix ekranlarına gelecek.

ABD’li yazar Lily Brooks-Dalton’un 2016 yılında yayımlanan Good Morning, Midnight adlı bilimkurgu romanından uyarlanan eserin senaryosu Mark L. Smith’e (The Revenant, Overlord, Séance) ait.

The Midnight Sky, post apokaliptik (kıyamet sonrası) bir dünyada geçiyor. Eser, Kuzey Kutbu’nda yaşayan yalnız bir bilim insanı olan Augustine’nin öyküsüne odaklanıyor. George Clooney tarafından canlandırılan Augustine, gizemli bir felaketin kıyısında olan Dünya’ya dönmekte olan Sully (Felicity Jones) ile iletişim kurarak onları bu fikirden vazgeçirmeye çalışıyor.

- Reklam -

The Midnight Sky Afiş

George Clooney İmzalı Bilimkurgu Uyarlaması The Midnight Sky Filmi Yakında Netflix’te

Lily Brooks-Dalton imzalı, henüz dilimize kazandırılmamış Good Morning, Midnight romanından uyarlanan yapımın oyuncu kadrosunda Clooney ve Jones’a şu isimler eşlik ediyor: David Oyelowo, Tiffany Boone, Demián Bichir, Kyle Chandler ve Caoilinn Springall.

The Midnight Sky film george clooney netflix

Filmin yapımcı koltuğunu ise Grant Heslov, George Clooney, Keith Redmon, Bard Dorros ve Cliff Roberts isimleri paylaşıyor. Barbara A. Hall, Todd Shuster, Jennifer Gates ve Greg Baxter ise The Midnight Sky’da yürütücü yapımcı olarak karşımıza çıkıyor.

- Reklam -

Görüntü yönetmenliğini Martin Ruhe’nin, prodüksiyon tasarımının Jim Bissell’ın üstlendiği filmin bestecisi ise Alexandre Desplat.

The Midnight Sky filmi 23 Aralık 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Midnight Sky Fragmanı – | İZLE

YouTube video

Syriana filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ına layık görülen Michael Clayton, Up in the Air, The Ides of March ve From Dusk Till Dawn filmlerindeki performansları ile tanınan Clooney; bu defa yönetmen ve yapımcı koltuğunda da yer alıyor. Yaklaşan bu yapım, Clooney’nin yönettiği ilk film değil. Usta sanatçı daha önce Leatherheads, The Ides of March ve The Monuments Men gibi yapımların altına da yönetmen olarak imzasını atmıştı.

The Midnight Sky film george clooney netflix

Peki siz George Clooney imzalı bir bilimkurgu filmi için heyecanlı mısınız? Yapıma dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Napolyon Bonapart: Hayatı Hakkında 15 Destansı Bilgi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Canı sıkılan herkes dünyanın sonu ve uzay temalı film çekmeye başladı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Saygı Bir Ercüment Çözer Dizisi BluTV

Saygı BluTV’de Yayında: Ercüment Çözer Dizisi Başladı!

Assassin’s Creed Dizi Netflix Ubisoft Oyun

Assassin’s Creed Dizi Oluyor: Ubisoft Oyunu Netflix’e Geliyor