in ,

Jennifer Lopez’in Suikastçı Rolünde Yer Aldığı “The Mother” Filminden Yeni Fragman

The Mother fragmanı yayınlandı. Jennifer Lopez’in başrolünde yer aldığı ve amansız bir suikastçıyı canlandırdığı yapım Netflix üzerinden yayınlanacak.

The Mother Fragmanı: Jennifer Lopez Suikastçı Rolünde
- Reklam -
- Reklam -

The Mother fragmanı paylaşıldı. Jennifer Lopez, yeni Netflix filminde kızını geçmişindeki kötü adamlardan kurtarmaya çalışan intikamcı bir suikastçıyı canlandırıyor.

Jeniffer Lopez, 2022 yapımı aksiyon romantik komedi Shotgun Wedding’de rol aldıktan sonra yeni bir aksiyon filmi ile geri dönüyor. Ancak Netflix’in bu orijinal filmi, ünlü şarkıcı ve oyuncunun son aksiyon filmine kıyasla daha ciddi bir gerilim filmi olacak.

Netflix, Lopez’in kızını bir suikastçı olarak geçmişinden gelen tehditkâr figürlerden kurtarma arayışına odaklanan The Mother için yeni ve resmi fragmanı yayınladı.

- Reklam -

Görüntüler, bolca dublör ve dövüş sahnesinin yanı sıra Lopez’in karakteri ile onun güvenliği uğruna vazgeçmek zorunda kaldığı kızı arasında kışın vahşi doğasında kurulan bağı da gözler önüne seriyor.

Film için yayınlanan ilk tanıtım fragmanında da yeni fragmanla benzer aksiyon sahneleri yer alıyordu. Ancak yeni görüntülerle birlikte filmin hikâyesine dair daha fazla bilgi ortaya çıkarıyor.

The Mother Fragmanı: Jennifer Lopez Suikastçı Rolünde

Buna göre Lopez’in kızı kendisini rehin tutan kötü adamlardan kaçıyor ve film boyunca annesiyle bağ kuruyor. Filmin büyük bir kısmının anne-kız ilişkisini üzücü bir gerilim filmi aracılığıyla keşfetmeye ayarlanmasıyla, The Mother’ın nasıl bir finalle sona ereceği şimdiden merak konusu.

Anneler Günü’nden sadece iki gün önce yayınlanacak filmin fragmanını hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

- Reklam -

The Mother Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Bu film aynı zamanda Lopez’in ilk büyük ciddi aksiyon filmi rolü olacak. Daha önce 2002 yapımı Enough gibi kendisine aksiyon kaslarını esnetme şansı veren filmlerde rol almış olsa da, The Mother ilk kez düz bir aksiyon rolünde yer almasını sağlayacak.

Niki Caro’nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Jennifer Lopez ile beraber Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Gael Garcia Bernal, Paul Raci ve Lucy Paez gibi isimler yer alıyor.

Lopez’in aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği The Mother filmi, 12 Mayıs 2023’te Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Mother için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

26. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali Ödülleri

26. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nde Verilecek Ödüllerin Sahipleri Belli Oldu

Dinozor Öncesi Zaman Canlı

Dinozorlardan Milyonlarca Yıl Önce Yaşamış Timsah Benzeri Devasa Bir Canlının Ayak İzleri Keşfedildi