in

The New Mutants Dijital Platformlara Gelebilir

The New Mutants adına işler iyiye gitmiyor. Toplamda dört defa ertelenen yapım, Koronavirüs yasakları uzarsa doğrudan dijital platformlarda yayınlanabilir.

the new mutants
- Reklam -
- Reklam -

Marvel dünyasının şüphesiz en bahtsız filmlerinden birisi olan The New Mutants, Koronavirüs sebebiyle dördüncü kez ertelenmişti. Geçen günlerde Cinefex Magazine aracılığıyla yeni fotoğraflar yayınlanırken, aynı zamanda pek çok söylenti ortaya atıldı. Bu söylentilerin en başında filmin beyaz perdeye uğramadan doğrudan dijital platformlarında yayınlanma ihtimaliydi. Bununla birlikte yeni yayınlanan fotoğraflarda kötü karakterlerin ortaya çıkması The New Mutants adına bir umut kaynağı oldu.

The New Mutants neredeyse dört sene önce duyurulmuştu. Yapımcı firma 20th Century Fox’un el değiştirmesi, Disney’in karakterleri Marvel Sinematik Evreni adına yeniden uyarlaması derken film pek çok kez ertelendi. Daha da can sıkıcı olan şey New Mutants’ın olay örgüsü hakkında net bilgi hâlâ bulunmamakta. Disney şu anda filmi sinemalarda görmek istediklerini üstüne basa basa tekrar etse de yapımın Disney+ veya Hulu üzerinden paylaşılma olasılığı bulunuyor.

the new mutants marvel disney

- Reklam -

The New Mutants Filminden Yeni Görseller Paylaşıldı

Senaryosu hakkındaki bilgilerin yayınlanması an meselesi olan The New Mutants’ın fragmanlardan bilinen kötü karakteri, sadece Demon Bear olacak zannediliyordu. Cinefex Magazine isimli sinema dergisi, 170. sayısıyla birlikte The New Mutants’tan hiç beklenmeyen fotoğraflar yayınladı. Bu fotoğraflara göre Demon Bear’a, The Smiley Man ve Limbo gibi diğer kötü karakterler de eşlik edecekler. Karakterlere bakılarak filmin epey iyi görsel efektlere sahip olacağı umuluyor.

the new mutants marvel disney

Filmin yönetmeni Josh Boone, The New Mutants’ın çokça korku ögesi barındırdığını söylemişti. Aynı zamanda sıkı bir çizgi roman okuyucusu olan Boone yapımcı stüdyonun bu filmi bu şekilde çekmelerine nasıl izin verdiğini anlamadığından, muhtemelen Logan ve Deadpool filmleri sayesinde bu cesareti bulduklarından da bahsetmişti. Garip bir şekilde sadece 13 yaş sınırı bulunduracak filmin dram kısmının ağır bastığı sahnelerin de varlığını vurgulamak isteyen Boone, bazı arkadaşlarına sahneleri üstünkörü gösterdiğinde bile onları ağlattığını eklemişti.

- Reklam -

the new mutants marvel disney

Normal şartlar altında 3 Nisan 2020’de vizyona girmesi gereken The New Mutants için şu anki vizyon tarihi bilinmiyor. Ancak pandemi dolayısıyla var olan yasaklar artar ve uzarsa, yapımın dijital platformlarda yayınlanması oldukça yüksek bir ihtimal olarak gözüküyor.

Yeni yayınlanan görselleri siz nasıl buldunuz? Sizce Disney+ gibi platformlarda filmi görme olasılığımız var mı? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Spider-Man 3 Filminde Charlie Cox’lu Daredevil Umutları Suya Düştü

Kaynak: comicbook

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Twilight: Midnight Sun - Stephenie Meyer

Twilight: Midnight Sun Çıkış Tarihi Açıklandı

Tom Cruise ile Elon Musk Uzay Film

Tom Cruise ile Elon Musk Uzayda Film Çekecek