in ,

The Old Guard: Charlize Theron’lu Netflix Filminden Yeni Fragman

The Old Guard filminden yeni bir fragman yayınlandı. Charlize Theron’un başrolünde oynadığı Netflix filmi 10 Temmuz’da geliyor.

The Old Guard Charlize Theron Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Charlize Theron’un başrolünde olduğu Netflix filmi The Old Guard (Ölümsüzlük) için yeni bir fragman yayınlandı.

Şimdiye kadar The Umbrella Academy, Daredevil, Locke&Key ve Jessica Jones gibi birçok çizgi roman uyarlamasını bizlerle buluşturan Netflix, yeni bir tanesiyle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Greg Rucka’nın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan The Old Guard ile Charlize Theron’un başrolünde olduğu bol aksiyonlu fantastik bir film geliyor.

Sebebi bilinmeyen bir şekilde ölümsüz olan bir grup paralı asker, yüzlerce yıl boyunca ölümlülerin dünyasını korumak için çalışmaktadırlar. Başlarında Charlize Theron’un canlandırdığı Andy’nin bulunduğu grubun bazı üyeleri, katıldığı son görevde yakalanır ve özel yetenekleri ifşa olur. Ölümsüzlüklerinin kopyalanmasıyla karşı karşıya kalan grubun yardımına ise yine Andy ve gruba yeni katılan Nile yetişir.

- Reklam -

The Old Guard fragmanı

Filmle ilgili Netflix’in yayınladığı tanıtım yazısında şu ifadelere yer veriliyor:
Birbirine sıkı sıkıya bağlı ve gizemli bir şekilde ölümsüzlük gücüne sahip bir grup paralı asker, Andy (Charlize Theron) adlı bir savaşçı önderliğinde yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi vermektedir. Ancak bu gizli ekip acil bir görev için çağrıldığında olağan dışı yetenekleri bir anda ifşa olur. Grup, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalır. Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) adlı asker, her yolu kullanarak grubun bu tehdidi ortadan kaldırmasına yardım etmek zorundadır. Greg Rucka imzalı beğenilen çizgi romandan uyarlanan ve Gina Prince-Bythewood (LOVE & BASKETBALL, IŞIKLARIN ARDINDA) tarafından yönetilen THE OLD GUARD, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, cesur, sağlam, aksiyon dolu bir öykü.

The Old Guard Fragmanı

YouTube video

Filmde Theron’a KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli ve Chiwetel Ejiofor gibi isimler eşlik ediyor. Yönetmenliğini Gina Prince-Bythewood’un üstlendiği yapımın senaryo koltuğunda ise çizgi romanı hazırlayan Greg Rucka oturuyor.

- Reklam -

The Old Guard, 10 Temmuz 2020 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Old Guard netflix

The Old Guard’ın yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce Theron’un başrolünde olduğu yapım iyi olacak mı? İzlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Yeni Karayip Korsanları Filmi Başrolü Margot Robbie Oldu!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Nedense hiç heyecanlandırmadı.

  2. Avatar for Slytherin_Mezunu Slytherin_Mezunu dedi ki:

    Bu tarzda o kadar çok yapım var ki ve hepsi birbirinden iddialı. “The Old Guard” da hiçbiriyle yarışamaz. Çok sıradan bir dizi olmuş türüne göre. İzlesem izlesem Charlize Theron seksiliği için izlerim xd.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pablo Picasso Sevgilisi Portre Açık Artırma

Pablo Picasso’nun Gizli Sevgilisi ve İlham Perisini Çizdiği Portre Satışa Çıkıyor

joss whedon justice league warner bros. ray fisher

Justice League Oyuncusu: “Joss Whedon Çalışanlarına Mide Bulandırıcı Şekilde Davranıyor”