in ,

The Power of the Dog Fragmanı: Benedict Cumberbatch’li Netflix Filmi Yolda

The Power of the Dog fragmanı paylaşıldı. Benedict Cumberbatch ve Kirsten Dunst’ın başrolünde olduğu Netflix filmi yakaşıyor.

Benedict Cumberbatch Filmi The Hood
- Reklam -
- Reklam -

The Power of the Dog fragmanı yayınlandı. Benedict Cumberbatch ve Kirsten Dunst’lı Netflix filmi, Thomas Savage’ın 1967 yılında yayımlanan aynı adlı romanından uyarlandı.

Film, etrafındakilerde aynı anda hem korku korku hem de hayranlık uyandıran karizmatik bir adam olan çiftlik sahibi Phil Burbank’a odaklanıyor. Günün birinde kardeşi eve yeni bir eş ve oğlunu getirdiğinde Phil, aşık olana kadar ikiliye psikolojik olarak eziyet etmeye başlar.

Filmin kadrosunda Benedict Cumberbatch’in yanı sıra Altın Küre adaylığı bulunan Kirsten Dunst, Primetime Emmy adayı Jesse Plemons, X-Men oyuncusu Kodi Smit-McPhee, Jojo Rabbit’ten Thomasin McKenzie, Altın Küre ödüllü Frances Conroy ve Oscar ödüllü Keith Carradine yer alıyor. Jane Campion’ın yazıp yönettiği film için çekimler 2019’un başlarında başlamıştı. Ancak o zamanlar Cumberbatch ile başrolde Elisabeth Moss ve Paul Dano yer alıyordu. Ancak daha sonra ikili The Handmaid’s Tale ve The Batman ile çekimlerin çakışması nedeniyle yapımdan ayrılmak zorunda kaldı. Ardından yeni oyuncu seçimleri ve Koronavirüs nedeniyle çekimler bir süre ertelendi.

- Reklam -

Şimdi de dijital yayın devine gelmeden önce festivallerde yayınlanacak olan sinema filmi için ilk fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Power of the Dog Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Çiftlik sahibi, karizmatik Phil Burbank etrafındakiler tarafından hem korkulan hem de hayranlık duyulan biridir. Bir gün erkek kardeşi eve yeni evlendiği karısıyla birlikte gelir ve Phil, kadına ve kadının oğluna yapmadığı zalimliği bırakmaz. Ta ki aşk kapıyı çalana kadar…

Kariyeri boyunca birçok başarılı rol üstlenen, bir zamanlar BBC dizisindeki Sherlock rolüyle, son dönemlerde ise hayranlar tarafından Marvel Sinematik Evreni’ndeki Doctor Strange rolüyle tanınan Benedict Cumberbatch, yepyeni bir rolle daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha çok fantastik ve bilimkurgu yapımlarında rol alan oyuncunun bu film ile birçok büyük ödüle aday gösterilmesi bekleniyor.

- Reklam -

The Power of the Dog, 1 Aralık 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Power of the Dog’un yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ötegezegen Keşifleri NASA

NASA, 40 Yeni Ötegezegen Keşfetti: Güneş Sistemi’nin Dışında Arayış Sürüyor

Reservation Dogs 2. Sezon

Taika Waititi Dizisi Reservation Dogs, 2. Sezon Onayını Kaptı