in ,

Bir Peri Masalı Dünyasında Geçen “The Princess” Filminden Fragman Yayınlandı

The Princess fragmanı yayınlandı. 20th Century Studios’un yeni filmi Hulu üzerinden izleyiciyle buluşacak. Yapımın başrolünde Joey King yer alıyor.

The Princess fragmanı
- Reklam -

The Princess fragmanı paylaşıldı. Hulu üzerinden izleyici ile buluşacak olan Joey King’li yapım 20th Century Studios aracılığıyla geliyor.

Furie ile tanınan Le-Van Kiet tarafından yönetilen The Princess, bir peri masalı içinde geçen aksiyon-macera filmi olarak tanımlanıyor. The Act ve The Kissing Booth gibi yapımlar adından söz ettiren Joey King, nişanlı olduğu zalim sosyopatla evlenmeyi reddeden ve kaçırılıp babasının kalesinin uzak bir kulesinde kilitlenen güzel ve iradesi güçlü bir prensesi canlandırıyor. Prenses, babasının tahtını almaya niyetli olan taliplisinden ailesini korumak ve krallığı kurtarmak zorunda kalıyor.

Filmin başrolünde yer alan 22 yaşındaki eski çocuk yıldız ayrıca The Conjuring, Independence Day: Resurgence ve The Dark Knight Rises gibi filmlerde de yer aldı. 2019’da, yine Hulu üzerinden yayınlanan suç drama dizisi The Act’taki performansıyla Emmy ve Altın Küre adaylığı kazandı.

- Reklam -

Filmde ayrıca Preacher’dan tanınan Dominic Cooper, Black Widow’da yer alan Olga Kurylenko ve The Old Guard’da bulunan Veronica Ngo gibi isimler yer alıyor.Geçen yıl Disney+ Günü etkinlikleri sırasında ilk bakış görseli yayınlanan filmden nihayet beklenen fragman yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Princess Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin kamera arkasında yer alan isimler de oldukça sağlam gözüküyor. The Princess’ın senaryosunu The Thirst’ten Ben Lustig ve Final Fantasy’den Jake Thornton birlikte yazdılar. Yapımcılar arasında Neal H. Moritz (Hızlı ve Öfkeli serisi), Toby Jaffe (Total Recall), Derek Kolstad (John Wick), Joey King ve Guy Riedel (Spectral) gibi isimler bulunuyor.

- Reklam -

20th Century Studios tarafından hazırlanan The Princess, 1 Temmuz 2022 Cuma günü Hulu üzerinden yayınlanacak. Yayın servisi ülkemizde hizmet vermediği için filmin doğrudan Disney Plus üzerinden yayınlanması bekleniyor. Disney+, 14 Haziran 2022’de Türkiye’deki yayın yolculuğuna başlayacak.

The Princess’in fragmanını sizler nasıl buldunuz? İzlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Disney Plus Informer

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Sıradan eğlencelik bir film gibi duruyor. Pek bir şey vaat etmiyor gibi. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

inka cocuk kurban kokain

İnkaların Kurban Ritüellerinde Çocukları Kokainle Sakinleştirdikleri Ortaya Çıktı

Disney Plus Türkiye Altyazı Çevirmenlerine Uyarı

Disney Plus’ın Türkiye Yolculuğu Başlıyor: Platform, Ülkemizde Kaç Dizi ve Film Yayınlayacağını Açıkladı