in

Kült Bilimkurgu Filmi The Rocketeer, 30 Yıl Sonra Devam Macerasına Kavuşuyor

The Rocketeer 30 yıl sonra geri dönüyor. The Return of the Rocketeer adını taşıyacak yapım Disney+ ekranlarında yayınlanacak.

The Rocketeer filmi The Return of the Rocketeer disney
- Reklam -
- Reklam -

Disney, The Rocketeer filmini geri getirmeye hazırlanıyor. Kült bilimkurgu filmi, şirketin dijital kanalı Disney+ üzerinden yayınlanacak ve yeni macera The Return of the Rocketeer adını taşıyacak.

İlki 1991’de seyirci karşısına çıkmış olan filmin hayranları 30 yıldır bir devam filmi bekliyordu. Deadline’ın haberine göre Selma ve Star Wars yapımlarından tanıdığımız David Oyelowo filmin yapımcıları arasında olacak. Ayrıca kendisinin filmde rol alma ihtimalinin olduğu da konuşulan konular arasında. Brigham Taylor’ın da yapımcılardan biri olduğunu belirtelim. Blake Griffin, Ryan Kalil ve Noah Weinstein da uygulayıcı yapımcılığı üstlenecek.

Film, emekliye ayrılmış bir Tuskegee pilotunun Rocketeer’ın başına geçiş hikâyesini anlatacak. Yeni yapımın konusuna bakılırsa bunun bir devam filminden ziyade yeniden yapım olabileceği de söyleniyor.

- Reklam -

The Rocketeer Filmi “The Return of the Rocketeer” ile Geri Dönüyor

David Oyelowo ve Jessica Oyelowo tarafından yönetilecek yapımın prodüksiyonu Yoruba Saxon tarafından yapılacak. Filmin senaryosuysa Ed Ricourt’un kaleminden çıkacak. Yazarın kalemini Now You See Me ve Wayward Pines yapımlarında da görmüştük. Yapım şirketiyle Disney arasındaki anlaşmanın bu yazın başında yapıldığı da belirtildi. Bu da David Oyelowo’nun ilk yönetmenlik deneyimi olan The Water Man’in çıkışından sonraya denk geliyor.

The Rocketeer filmi The Return of the Rocketeer disney

- Reklam -

The Rocketeer’ın orijinal hikâyesi 1930’ların sonlarında Cliff (Bill Campbell) usta bir pilotun deneysel amaçlarla yapılmış uçan bir araca rastladıktan sonra içine çekildiği macerayı ve onun bir süper kahramana dönüşmesini anlatıyor. Bu aracın peşinde Nazilerin de olduğu ortaya çıkınca işler ilginçleşiyor. Araç sayesinde dünyayı ele geçirebileceklerini düşünen Naziler, kahraman pilot tarafından alt ediliyor. Orijinal filmde rol alan oyuncular arasında Jennifer Connelly, Alan Arkin, Timothy Dalton ve Paul Sorvino var. Ayrıca bu filme şu an Disney+’ta ulaşmak mümkün.

The Rocketeer vizyona girdiği tarihte pek de iç acıcı bir hasılata ulaşamamıştı. Film ABD’de 50 milyon dolarlık bir gişe hasılatına bile ulaşamamıştı. Fakat filmin sadık hayranları yıllardır yeni bir yapımın gelmesini istiyordu.

Disney’in kült filmi The Rocketeer’in yeni yapımı hakkında ne düşünüyorsunuz? The Return of the Rocketeer hakkındaki beklentilerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

leyla ile mecnun yeni sezon exxen izle

Leyla ile Mecnun Yeni Sezon Yayına Başladı: İşte Tüm Detaylar

La Casa De Papel 5. Sezon Bölümleri Netflix

La Casa De Papel 5. Sezon Bölümleri Netflix Kütüphanesinde