in

‘Dünyanın En Kötü Filmi’ Tekrar Çekiliyor: Yeni “The Room”un Başrolünde Bob Odenkirk Var

The Room filmi tekrar çekiliyor. Dünyanın en kötü filmi olarak anılan yapımın yeni başrolü, Breaking Bad’in yıldızı Bob Odenkirk.

The Room Yeniden Bob Odenkirk
- Reklam -
- Reklam -

The Room filmi yeniden çekiliyor. Gelirleri AIDS Araştırma Vakfı’na bağışlanacak yapımın başrolünde ise Bob Odenkirk yer alacak.

Bob Odenkirk beyaz perdeye farklı bir rol ile dönmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu, tarihin en kötü filmi olarak bilinen The Room’un 20. yılında Tommy Wiseau’nun Johnny rolünü yeniden canlandıracak.

2003 yılında izleyicilerin karşısına çıkan, Wiseau’nun yazıp yönettiği ve aynı zamanda başrolünde yer aldığı The Room filmi için yeniden çevrim hazırlıkları sona yaklaştı. Ancak bu sefer yapımın başrolünde Breaking Bad, Better Call Saul ve Mr. Show gibi yapımlarda yer alarak hayranların beğenisini kazanan ünlü yıldız Bob Odenkirk var. Odenkirk sosyal medya hesabından filmde yar alacağını doğruladı:

- Reklam -

“(Bu haber) gerçek. Bu doğru. Ve şunu söyleyeyim, her satırı MÜMKÜN OLDUĞUNCA dürüst bir şekilde YAŞATMAK için elimden gelenin en iyisini yaptım… ve çok eğlendim”

The Room Yeni Bob Odenkirk

Yeni The Room filminin beyaz perdeye taşınma hamlesi, kâr amacı gütmeyen amfAR’a (AIDS Araştırma Vakfı) destek için gerçekleştiriliyor. Filmin yapımcı koltuğunda Acting For a Cause derneği yer alıyor Odenkirk çekimlerin ocak ayında tamamlandığını söylerken yapımın vizyona ne zaman gireceği ise şimdilik belirsiz.

Brando Crawford’un yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin kadrosunda, yönetmen Crawford ile birlikte Bella Heathcote da yer alacak.

Tarihin En Kötü Filmi “The Room” Gece Yarısı Gösterimleri ile Popülerlik Kazanmıştı

Finansmanı Tommy Wiseau tarafından sağlanan The Room, bir aşk üçgeni etrafında şekilleniyor. Yapım başarısız oyunculuk performansları, hatalı çekimleri ve amatör tekniği sebebiyle ağır şekilde eleştirilmişti.

- Reklam -

2003 yılında vizyona giren ve Wiseau’nun kişisel uğraşları sonucu Los Angeles’ta iki hafta boyunca vizyonda kalan The Room zaman içerisinde sinema tarihinin en ilginç yapımları arasına yerleşti. Filmin vizyona girişi ve eleştirmen Michael Rousselet’in yapımı yerden yere vuran yazısının ardından yapımın hayran kitlesi giderek artmıştı. Gece yarısı gösterimleri ile popülerliği ülke çapına ulaşan Wiseau 2005 yılında filmin DVD versiyonunu da yayınlamıştı.

The Room

The Room, 2009 yılında farklı şehirlerdeki Landmark Theatres, Coolidge Corner Theatre gibi sinema salonlarının gece yarısı seanslarına çıktı ve biletleri yok satan bir yapıma dönüştü. İnternet tarihine de damga vuran eser bir çok komedi videosunda da kullanıldı. Filmde yardımcı rolde yer alan Greg Sestero bu film hakkında The Disaster Artist isimli bir kitap yayınlamış ve bu eser daha sonrasında James Franco tarafından 2017 yılında aynı isimle filme uyarlanmıştı.

Siz bu yeniden çevrim fikrini nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Slash Film, Deadline

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Celalname - Filiz Ünalan

Celaleddin Harzemşah Döneminde Geçen Tarihî Kurgu Romanı “Celalname” Okurla Buluşuyor

Chloe Zhao Dracula Filmi

Oscar Ödüllü Chloe Zhao’dan Bilimkurgu – Western Türünde “Dracula” Filmi Geliyor